Lenaplast – PVC, ALU stolarija po meri

Lenaplast – PVC, ALU stolarija po meri

Preduzeće Lenaplast iz Beograda bavi se izradom i montažom ALU i PVC stolarije. U porizvodni asortiman su uključene komponente koje služe za zaštitu od sunca i insekata kao što su komarnici roletne i venecijaneri.

 

Od naše stolarije možete očekivati da pruži:
– Bezbednost, sigurnoist i trajnost;
– Toplotnu i zvučnu izolaciju;
– Uštedu energije.
Kvalitetna izrada garantuje sve gore navedeno.

 

 

Naš proizvodni program se bazira na PVC profilima proverenog kvaliteta nemačkog preduzeća „INOUTIC“ dok je kompanija „ALUMIL“ zadužena za snabdevanje ALU profilima. Da bi sve bilo dobro uklopljeno koriste se okovi preduzeća „FAPIM“ iz Italije i preduzeća „SIEGENIA-AUBI“ iz Nemačke.
Upravo SIEGENIA okovi otvaraju mogućnost finog podešavanja PVC prozora na licu mesta nakon ugradnje. Na ovaj način se garantuje dugotrajna preciznost prilikom otvaranja i zatvaranja.

 

 


PVC stolarija i cene
Kod nas možete naići na najoptimalnije cene ALU i PVC stolarije u odnosu na kvalitet koji stolarija pruža. Nećete pogrešiti jer smo tu da Vam pomognemo pri izboru i usklađivanju cene i kvaliteta. Naši predlozi su pre usmereni ka zadovoljenju standarda i ispunjenju vaših zahteva nego ka prodaji jeftine PVC stolarije.
Ponude se mogu korigovati u zavisnost od tipa posla: ugradnja nove PVC stolarije, zamene ili skidanja stare PVC stolarije.

 

Sam čin ugradnje se ne dovodi u pitanje kada se prozori postavljaju na ulici, na visini ili na nepristupačnom mestu. Pošto mi stolariju ugrađujemo iz elemenata ugradnja ne predstavlja problem bilo gde i bilo kada. Bez obzira da li je leto ili zima tu smo!

 

 

Zašto baš naša stolarija?

 

Stolarija našeg preduzeća je odlična za prostor koji mora biti izolovan od buke i vlage. Naša vrata i prozori imaju odličnu toplotnu izolaciju i dobro dihtuju. Vrata i prozori se lako i precizno otvaraju tokom dugog vremenskog perioda i neka kropljenja stalenih elemenata.

 

Lep izgled i energetska efikasnost se postiže kombinovanjem INOUTIC čeličnog profila i niskoemisionog stakla. Na ovaj način postiže se najbolji estetski efekat i ušteda energije.

Sa naše strane ćete dobiti i savet u slučaju da je potrebno ugraditi šestokomorni umesto petokomornog prozora. Ovo se radi u slučajevima kada je neophodna 100% izolacija zvuka i toplote. Ovo se najčešće radi sa prozorima koji su okrenuti ka bučnoj ulici ili tamo gde je jak uticaj vlage, kiše, snega i sunca.

 

 

Pošto je opšte poznata i dobro testirana osobina PVC stolarije da trpi vremenske uslove Srbije osim izrade i montaže nudimo najbolji savet i najbolju cenu pri izboru stakla koje može biti: peskirano, matirano, niskoemisiono i argonsko. Pravilan izbor stakala garantuje uštedu energije u domu, poslovnom prostoru i lokalu. Uzevši sve u obzir cene naše PVC stolarije su prilagođene Vašem budžeti i potrebama. Povrh svega PVC stolarija preduzeća Lenaplast je jaka i ima moderan izgled.

 

Lenaplast stolarija nije jeftina nego je prilagođena potrebama ljudi koji umeju da prepoznaju priliku da nabave trajna vrata, trajne prozore, roletne i ostale proizvode iz našeg proizvodnog programa. Izbor je Vaš a mi smo ti da Vašu želju ostvarimo.

 

Bez skrivenih mana sa garantovanim kvalitetom sigurni smo da ćete biti zadovoljni našom uslugom! 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Fotografije

LENAPLAST, PVC i ALU stolarija Beograd, pvc stolarija cena

PVC, ALU stolarija Beograd

LENAPLAST, PVC i ALU stolarija Beograd, pvc stolarija cena

LENAPLAST, PVC i ALU stolarija Beograd, pvc stolarija beograd

PVC, ALU stolarija Beograd

LENAPLAST, PVC i ALU stolarija Beograd, pvc stolarija beograd

LENAPLAST, PVC i ALU stolarija Beograd, pvc prozori beograd

PVC, ALU stolarija Beograd

LENAPLAST, PVC i ALU stolarija Beograd, pvc prozori beograd

Delatnosti