Perionica veša Lux

Perionica veša Lux

Perionica veša Lux je najpovoljnija perionica u Beogradu. Nudimo kvalitetno pranje, sušenje i peglanje veša. Ono po čemu se izdvajamo je brza i kvalitetna usluga. Takođe, vršimo dostavu robe na lokaciju po vašoj želji.

 

Naše usluge:

 

– pranje veša (sve vrste tkanina)
– sušenje veša
– peglanje veša
– hemijsko čišćenje
– efikasno uklanjanje fleka od masnoće, rđe i buđi

 

perionica-vesa-lux-profil

 

Najpovoljnija perionica veša u Beogradu, pruža profesionalno pranje i peglanje svih vrsta odevnih predmeta, veša i tkanina, po pristupačnim cenama. Visoki higijenski standardi, što podrazumeva da se veš sortira prema korisniku i njegovoj delatnosti, a zatim prema boji i materijalu.

 

Savršeno opran, mirisan i čist veš, dostavljamo na Vašu adresu i u vremenu koje Vama najviše odgovara. Još jedna usluga koju vršimo u okviru perionice Lux jeste hemijsko čišćenje svih vrsta tkanina.

 

Obezbeđujemo posebne pogodnosti i brzu uslugu svim pravnim licima, po veoma pristupačnim cenama. Ostvarili smo uspešnu saradnju sa brojnim restoranima u Beogradu, među kojima se posebno ističu: Bevanda, Stari Gurman, Talir, Pilence…

 

Svakodnevno organizujemo neku novu akciju u našoj perionici, posebne pogodnosti imaju studenti i stalne mušterije. Posetite najpovoljniju perionicu veša u Beogradu i postanite jedan od naših mnogobrojnih i zadovoljnih klijenata.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti