POSITIVE SIGN d.o.o.

POSITIVE SIGN d.o.o.

 
U savremenom biznisu osmisliti, razviti i proizvesti novi proizvod nije najteži zadatak. Najteže je naći pouzdanog dugoročnog biznis parnera, kupca i korisnika vaših proizvoda i usluga.
Imate kvalitetan proizvod ili usluge. Spremni ste da ponudite know-how. Kako osvojiti novo tržište? Kako nastupiti na tržištu čiji vam je poslovni ambijent nepoznat? Kako naći i povezati se sa pouzdanim, kompetentnim poslovnim partnerom u drugoj državi? Naravno, možete učestvovati na svim relevantnim sajmovima u željenoj državi, investirati materijalne i ljudske resurse u marketing. A kakvi su rezultati?
POSITIVE SIGN vam može pomoći da vaše proizvode i usluge plasirate na drugim tržištima, da vas upozna sa specifičnostima novog tržišta, da vam pronađe i poveže sa odgovornim poslovnim partnerima, kupcima vaših proizvoda i usluga.
POSITIVE SIGN pruža usluge posredovanja u biznisu, povezujući poslovne subjekte, ponuđače i naručioce proizvoda i usluga. Po zahtevu nalogodavca mi nalazimo odgovarajućeg poslovnog partnera na željenoj teritoriji-tržištu, radi prodaje proizvoda i usluga i/ili transfera tehnologije za proizvode.
Posredujemo u biznisu u sledećim privrednim delatnostima:
– Telekomunikacije
– Energetika
– Građevinarstvo i inženjering poslovi
– Poljoprivredna proizvodnja, prerada i distribucija poljoprivrednih proizvoda
Ove usluge pokrivaju sledeća tržišta i teritorije:
– Srbija i druge republike bivše Jugoslavije
– Rusija i Belorusija
– Irak i druge države Bliskog Istoka
– Italija i Švajcarska
U okviru posredovanja, nudimo i izradu svih vrsta potrebnih ugovora (distributerski ugovori, kupo-prodajni ugovori, know-how ugovori …).
POSITIVE SIGN nudi nestandardne proizvode u sledećim oblastima:
– Zaštita ljudskog zdravlja
– Zaštita životne okoline
– Ušteda energije
– Novi izvori energije
Trenutno u ponudi imamo izuzetan ruski proizvod NEITRONIK. NEITRONIK je efikasna verifikovana zaštita od elektromagnetnog zračenja mobilnih telefona i monitora kompjutera.
POSITIVE SIGN je ekskluzivni distributer NEITRONIK-a za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Sloveniju, Makedoniju, Albaniju i Bliski Istok.

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti