Poslastičarnica i pekara Nonna

Poslastičarnica i pekara Nonna

Poslastičarnica i pekara Nonna nalazi se na teritoriji opštine Stari grad, u ulici Visokog Stefana broj 21. Smeštena na veoma atraktivnoj lokaciji u Beogradu, na Dorćolu, naša mala oaza slatko – slanih posluženja zagolicaće Vašu maštu.

 

Slatki program naše poslaticarnice čine torte: 
čokoladna, boem, reforma, Ana, doboš, snikers, moskva, nugat, voćna, klasik, švarcvald, španski vetar, Vasina, sitni komadni kolači.

 

 

Takođe nudimo Vam mogućnost da sami kreirate izgled Vaše torte i sa nama podelite Vaše zamisli, a nama će biti zadovoljstvo da je izradimo za Vas. Povoljne cene naših proizvoda predstavljaju naš način da Vam se zahvalimo na ukazanom poverenju.

 

Slani program naše pekare obuhvata mnoštvo izvrsnih zalogaja najrazličitjih oblika, boja i ukusa koji će oplemeniti Vaša čula. Savršeno aranžiran i poslužen naš slani program oduševice Vaš svojim kvaltetom i neuporedivim ukusom.

 

 

 

Poslastičarnica i pekara Nonna Vam nudi koktelska posluženja za rođendane, slave, krštenja, godišnjice braka i sve druge svečanosti. Ketering za sve vrste proslava, pripremamo sa mnogo ljubavi i umeća, sa željom da na jedinstven način uveličamo Vaš poseban datum.

 

Zadovoljni kupci su naša najbolja reklama!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti