Red Shoes Cafe

Red Shoes Cafe

 
će Vas ugostiti svakog dana u nedelji, 365 dana u godini i to 00-24h. Dobra usluga i ljubazno osoblje upotpuniće gostoprimstvo, uz bogatu kartu pića,vina, jelovnik i najnoviju cocktail kartu.
 
Pohvalićemo se svakodnevnom živom svirkom koja podrazumeva nastupe najboljih pop i rock bendova, a petkom i subotom smo organizovali po dva benda  i uveli okršaj između njih.
 
 
Red Shoes Catering neguje Vašu potrebu i svaki Vaš zahtev ispunjava sa znatnom pažnjom. Sa punim angažovanjem negujemo svaku različitu priliku i goste. Obezbeđujemo hranu, kompletnu ljudsku i tehničku podršku slavlju, pripremamo prostor, piće, dekoraciju i poslužujemo goste na najbolji način za dati trenutak i mesto.
 
Najbitnije je da Vi uživate i da se opustite na Vašem slavlju, a nama prepustite sve ostalo. Nudimo Vam organizacuju svadbi, rođendana, dečijih rođendana, slava, lične i familijarne proslave. 
 
Takođe već godinama organizujemo seminare, poslovne skupove, sastanke, konvencije, sajmove za različite branše, od auto kuća, preko nevladinih organizacija, stranih predstavništava do medicinskih predavanja.
 
 
 
Tu smo da Vam pomognemo u pripremi prostora i drugih pratećih sadržaja : dekorišemo po dogovoru prostorije Red Shoes-a,Time Out-a ili drugih prostorija gde se odigrava događaj,zajedno osmišljamo meni,isporučujemo ili kompletno serviramo hranu, poslužujemo pića,organizujemo dekoraciju, balone, cveće itd. 
 
Obezbeđujemo osoblje koje je profesionalno i uniformisano, muziku koja je u skladu sa prilikom kao i ostale potrebne elemente. 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti