Sala za svečanosti Singidunum

Sala za svečanosti Singidunum

Sala za sve vrste svečanosti Singidunum, nalazi se u Železniku, na mestu gde je nekada bio bioskop. Kapacitet sale je 300 sedećih mesta. Obezbedjen je parking za 100 vozila.

 

Sala je opremljena sa najmodernijim sistemima za ventilaciju i klimatizaciju što će Vaš boravak kod nas učiniti mnogo prijatnijim. Svetlosni efekti sastavljeni od led i rgb lampi učiniće Vašu proslavu još glamuroznijom. Strobovi, roto glave, mašina za pravljenje balona takodje daje svoj doprinos Vašoj savršenoj proslavi.

 

Tokom cele 2016.god. komplet meni već od 15 eura. Gratis dekoracija sale, trubači i lux apartman. Proslavite svadbu, krštenje, rođenje deteta ili neki Vama poseban povod kod nas u restoranima. Imate na raspolaganju dve sale malu (do 100 ljudi) i veliku (do 300 ljudi).

 

 

Na Vaš zahtev obezbedićemo dim mašinu, vatromet, dodatne sletlosne efekte, balone, kao i trubače. Ukoliko je potrebno daćemo predloge i pri izboru benda.
Mladenci na dan svadbe imaju na raspolaganju apartman gde se mogu odmoriti tokom veselja i provesti prvu bračnu noć.

 


Mala sala kapaciteta
do 100 sedećih mesta, nalazi se u blizini velike sale i pogodna je za manje svadbe, krštenja, rodjendana, promocije, kao i za organizovane ručkove po Vašoj želji. Obezbedjen je parking za 40 vozila.

 

Za svadbe organizujemo probni ručak do 6 osoba, koji je besplatan, gde ćete probati odabrani meni, količinu i kvalitet hrane, kao i asortiman pića.

 

U prelepom ambijentu proslavite Vaše slavlje uz profesionalno osoblje i kvalitetnu hranu po vrlo pristupačnim cenama.

 

Naša dva restorana Vas čekaju…

Vidimo se…

Telefon za sve informacije: 064/8295510

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti