STIHL

STIHL

STIHL prodaja u Vašoj blizini.

STIHL Grupa razvija, proizvodi i distribuira opremu za napajanje šumarstva, pejzažnih održavanja i izgradnje. Proizvodi se generalno prodaju preko ovlašćenih dilera – 36 sopstvenih prodaja i marketing kompanija, oko 120 uvoznika i više od 45.000 dilera u preko 160 zemalja.

 

STIHL mašine

 

Sve STIHL mašine, izaberite grupu mašina za Vaše potrebe na dohvat ruke .

 

 1. Motorne testere. Danas je STIHL sinonim za motorne testere što potvrđuje preko 40.000.000 prodatih motornih testera širom sveta.
 2. Motorni trimeri i kose. Dovode u red neuređene površine. Bez obzira da li je reč o profesionalnim ili privatnim korisnicima, kada je u pitanju košenje, kod STIHL-a ste uvek na pravom mestu. Naši robusni uređaji su idealni za održavanje travnjaka ali i zaraslih jarkova i strmih padina.
 3. Makaze za živu ogradu. STIHL makaze za živu ogradu su idealni partneri kada je u pitanju sečenje živih ograda – izvanredni rezultati i bezbednosne karakteristike za sve Vaše radove. Izaberite po vašim potrebama: Benzinske makaze za živu ogradu, Električne makaze za živu ogradu, Baterijske makaze za živu ogradu.
 4. Atomizeri i prskalice. STIHL atomizeri i prskalice se brinu za brzo i efikasno prskanje voćnaka, vinograda i povrtarskih kultura kao i cveća i ukrasnog bilja.
 5. Kombi sistem. Za negu okućnice, vrta i većih površina. Veliki broj alata za jedan uređaj koji Vam omogućavaju da završite sve Vaše poslove uređenja i održavanja okućnice. Pretvorite Vaš Kombi sistem u motornu kosu, duvač, teleskopski rezač visokih grana, rezač za živu ogradu, frezu ili duvač. Svi multifunkcionalni dodaci Vam stoje na raspolaganju, Vi samo napravite svoju kombinaciju uređaja prema Vašim potrebama i jednostavno i brzo ih montirajte na univerzalni motor.
 6. Multi sistem. Kombinuje se sa različitim Multi alatima. Iskombinujte sedam Multi alata i napravite svoj idealan Multi uređaj koji će Vam omogućiti da završite sve poslove na obradi zemljišta oko kuće i u Vašem dvorištu – prozračivač travnjaka, odstranjivač mahovine, čistač staza, freza ili četka za fugovane površine samo su neki od alata Multi sistema. Za negu trave, čišćenje površina i obradu zemlje.
 7. Uređaji za čišćenje. Za uprljani baštenski nameštaj, stepenice, staze, terase, kao i za pranje vozila i poljoprivredne mehanizacije. Usisivači za mokro i suvo usisavanje. Idealno čišćenje bez obzira da li je reč o prašini, metalnim otpacima ili tečnostima.
 8. Benzinski sekači, motorna testera za specijalne namene i bušači. Za mokro sečenje betona, prirodnog kamena i zidova kao i za sečenje uglova na zidu i zidnih otvora. Bušenje rupa nije nikada bilo lakše nego sa STIHL bušačima.

 

Viking mašine

 

Uz VIKING mašine spremni ste za sve baštenske radove:

Kosačice, Traktorske kosačice, Prozračivač travnjaka, Usitnjivači, Motorne freze.

Idealno pokošen travnjak, vrhunska tehnika i komfor obezbeđuju jednostavno i lako održavanje travnjaka, vrtova i dvorišta.

 

DODATNA oprema

 

Zaštitna oprema

 

 • Ručni alati oprema za šumarstvo
 • Ulja i maziva
 • Zaštitna i funkcionalna odela
 • Radna odeća i tregeri
 • Čizme sa zaštitnom od posekotina za rad motornom testerom.
 • Zaštita za oči, uši i ruke.

 

Fan oprema

 

NATURE, URBAN LUMBERJACK, WILD KIDS, HOME, HERITAGE, FAN Timbersports

 

Naši specijalizovani STIHL prodavci

Naši proizvodi se prodaju isključivo od strane kvalifikovanih STIHL specijalizovanih prodavaca. Na taj način garantujemo stručne savete i profesionalnu uslugu – na dohvat ruke.

 

 • Pretraga specijalizovanih prodavaca, S- servis, P – prodaja:  OVDE

 

STIHL konstantno radi na razvoju svih proizvoda i obezbeđuje aktuelna uputstva za upotrebu mašina. Postoji mogućnost da je Vaš proizvod iz starije serije proizvodnje i da u ovom trenutku nema aktuelne verzije uputstva za upotrebu. Molimo Vas da obratite pažnju na naše brošure za bezbednost.

Uputstva za upotrebu i brošure za bezbednost možete pronaći OVDE.

 

Made by STIHL“ je skraćenica za vrhunski kvalitet proizvoda i procesa. Visok nivo razvoja know-how obezbeđuje međunarodno tehničko rukovodstvo kompanije. Sa inovacijama za poboljšanje funkcionalnosti proizvoda, komforom, zaštite životne sredine, za rad i bezbednosti proizvoda, STIHL konstantno potvrđuje svoju vodeću nadležnost.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Fotografije

STIHL, alati i masine STIHL, elektricne motorne testere

Alati i mašine STIHL

STIHL, alati i masine STIHL, elektricne motorne testere

STIHL, alati i masine STIHL, motorni trimeri

Alati i mašine STIHL

STIHL, alati i masine STIHL, motorni trimeri

STIHL, alati i masine STIH, viking kosilice

Alati i mašine STIHL

STIHL, alati i masine STIH, viking kosilice

Delatnosti