Stomatološki centar Jovšić

Stomatološki centar Jovšić

 
Stomatološki centar Jovšić svoj rad bazira na upotrebi digitalne tehnologije i modernih materijala koji će Vaše zube učiniti savršeno zdravim i lepim. Zahvaljujući činjenici da smo uvek u toku sa najsavremenijim trendovima u stomatologiji, garantujemo Vam vrhunski kvalitet usluge. U moderno vreme, brzina je jako bitna u svim segmentima života. Iz toga razloga opredelili smo se da u našem radu koristimo najsavremeniju CAD/CAM tehnologiju u stomatologiji koju karakterište visoka estetika i najveća preciznost.
 
 
Stomatološki centar Jovšić pruža Vam sledeće usluge:
– besplatan pregled
– preventiva
– popravka i lečenje zuba
– dečija stomatologija
– estetske bele plombe
– izbeljivnje zuba
– keramičke krunice i mostovi
– totalne, parcijalne klasične i parcijalne vizil proteze za zube
– APEX lokator (precizno određivanje i lečenje dužine kanala korena zuba)
Sa željom da Vam podarimo blistav i zdrav osmeh u samo jednoj poseti u našem radu koristimo kompjuterizovanu stomatologiju, bez otiska i bez metala. Uz pomoć kompjuterskog 3D sistema nudimo Vam rekonstrukciju dela zuba, pojedinih ili svih zuba izradom bezmetalnih nadoknada (krunice, fasete-viniri, keramičke plombe-inlej) za samo dva sata.
 
Takođe, posedujemo digitalni rendgen aparat marke Satelec X Mind koja je vodeća firma u domenu proizvodnje ovih aparata. Ova nova tehnologija obezbeđuje smanjenu dozu zračenja i skoro trenutni prikaz digitalnog rendgen snimka koji je moguće sačuvati, pregledati ili poslati putem interneta.
 
PORODIČNI POPUST 10% NA SVE STOMATOLOŠKE USLUGE!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti