TDS LIMITED

TDS LIMITED

Preduzeće TDS Limited d.o.o. se od 2005. godine, pod marketiškim imenom SkyTel Srbija, bavi delatnostima iz oblasti IP telefonije. Po usvajanju zakona o pružanju usluge prenosa glasa preko Interneta TDS je shodno zakonu, od RATEL-a dobio licencu broj 1010-20/1 za poslova iz delatnosti IP telefonije.

 

Na domaćem IPSP tržištu smo poznati kao lider u implementaciji najnovijih tehnološki rešenja, partner Microsofta, Linksisa, Fringa, Nimbuza, TravelSIMa itd. i jedan od najvećih value added reselera IPSP opreme. Naše usluge su u skladu sa Internacionalnim SIP RFC3261 standardima i po tome smo daleko ispred drugih domaćih kompanija. Sedište firme je na Banovom Brdu, Petra Lekovića 40/8. Poslovanje preduzeća se sprovodi u skladu sa ISO 9001 standardom.

 

Prilikom projektovanja i izrade telefonskog sistema, TDS polazi od jasno identifikovanih potreba korisnika, kako bi dobili optimalno rešenje koje čuva njihovu investiciju. Uvodeći procedure koje u svetu predstavljaju standard i implementacijom najnovijih tehnoloških dostignuća, TDS obezbeđuje svojim korisnicima kvalitetnu uslugu uz vrhunsku podršku, a stručnost i kompetentnost zaposlenih potvrđuje veliki broj zadovoljnih klijenata.

 

TDS vidi svoju misiju u pružanju usluga i proizvoda korisnicima obezbeđujući im pouzdane i napredne tehnologije. Spoj znanja i iskustva doprinosi radu preduzeća koji se ogleda u ozbiljnosti, profesionalnosti i govori o ambicioznoj, dinamičnoj i fleksibilnoj kompaniji.
Naša politika

 

Jedan od osnovnih ciljeva preduzeca TDS je da na tržištu bude prepoznatljivo po vrhunskom kvalitetu svojih proizvoda i usluga. Obaveza je svih zaposlenih da aktivno i kontinuirano učestvuju u unapređenju i poboljšanju kvaliteta, imajući u vidu da je to jedini način da se opravda poverenje dosadašnjih korisnika i ispune očekivanja novih.

 

U osnovnim aktivnostima TDS-a postavljaju se sledeći ciljevi:

Visok kvalitet proizvoda i usluga u skladu sa međunarodnim standardima.
Visok nivo zadovoljenja realnih potreba korisnika konstantnim radom na ispunjenju njihovih zahteva i očekivanja, primenom savrernenih tehnologija.
Negovanje profesionalnih i partnerskih odnosa sa korisnicima, dobavljačima i vendorima, kroz međusobnu razmenu iskustva, znanja i zajedničko rešavanje eventualno nastalih problema.
Ulaganje u kvalitet znanja zaposlenih, efikasnost i efektivnost organizacije rada kroz sistemske obuke.
Blagovremeno i adekvatno planiranje svih aktivnosti.
Permanentno preispitivanje i poboljšavanje kvaliteta procesa.
Uspostavljanje dobre interne i eksterne komunikacije u cilju prenosenja vrednosti, znanja i informacija.
Konstantan rad na unapređenju kvaliteta proizvoda.
Zadržavanje postojećih tržista i otvaranje novih uz povećanje udela na tržištu i dobiti, bez kompromisa po pitanju kvaliteta.
TDS će sprovođenjem Politike kvaliteta obezbediti prisutnost, konkurentnost i prepoznatljivost svojih proizvoda i usluga na tržištu. Politika kvaliteta će zbog toga biti stalno preispitivana i prilagođavana uslovima i ciljevima. Kvalitet nikad ne sme biti podređen smanjivanju troškova i skraćivanju rokova.

 

Planovi

TDS će i dalje insistirati na održavanju postojećih i dobijanju novih partnerskih statusa. Upravo činjenica da ispunjavanje vrlo strogih kriterujima za dobijanje, i možda još težih, za održavanje dobijenog statusa, garantuje korisnicima naših usluga i kupcima naših proizvoda da su u svim fazama, od planiranja, proizvodnje, instalacije i testiranja, svi proizvodi i usluge prošli procedure koje su u svetu odavno usvojeni standard. Time što primenjujemo te standarde i pridržavamo se procedura, našim kupcima i korisnicama želimo da obezbedimo pouzdan i kvalitetan proizvod uz vrhunsku podršku.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Fotografije

TDS Limited, telekomunikacije Beograd, besplatni dolazni pozivi u romingu

Telekomunikacije Beograd

TDS Limited, telekomunikacije Beograd, besplatni dolazni pozivi u romingu

TDS Limited, telekomunikacije Beograd, besplatan chat

Telekomunikacije Beograd

TDS Limited, telekomunikacije Beograd, besplatan chat

TDS Limited, telekomunikacije Beograd, besplatan net

Telekomunikacije Beograd

TDS Limited, telekomunikacije Beograd, besplatan net

TDS Limited, telekomunikacije Beograd, besplatan chat roming

Telekomunikacije Beograd

TDS Limited, telekomunikacije Beograd, besplatan chat roming

TDS Limited, telekomunikacije Beograd, putuj i razgovaraj

Telekomunikacije Beograd

TDS Limited, telekomunikacije Beograd, putuj i razgovaraj

Delatnosti