Tepih Centar d.o.o.

Tepih Centar d.o.o.

 
MALOPRODAJNI SALONI:
 
NIŠ                                        NOVI BEOGRAD
Bulevar                                 Palmira Toljatija 7
Zorana Đinđića 19             (stari Merkator)
Tel/fax. 018 4234 999        Tel/fax. 011 2670 530
JAGODINA                           NOVI SAD
Stevana                                Ćirpanova 1a
Prvovenčanog bb               Tel/fax.  021 6546 960
Tel/fax. 035 240 933          
  
KRAGUJEVAC
Kralja Petra I 23 (robna kuća Centrotekstil I sprat)
Tel/fax: 034 335 629      
 
Tepih centar se bavi uvozom i distribucijom podnih obloga renomiranih svetskih proizvođača. Delatnost obavljamo kroz veleprodajnu mrežu preko naših distributera širom Srbije i kroz sopstvenu mrežu maloprodajnih salona u Nišu, Jagodini, Novom Sadu, Kragujevcu i Novom Beogradu.
 
U skladu sa najnovijim svetskim standardima svojim kupcima nudimo veliki izbor tepiha, tepisona, iglanih podova, laminata, veštačke trave, PVC podova, otirača, kupatilskih setova, rasvete i prateće opreme.
 
Proizvodi najvećih svetskih proizvođača podnih obloga, raznovrsnost asortimana, povoljni uslovi kao i dostupnost i predusretljivost zaposlenih jesu razlozi zašto izabrati Tepih Centar.
 
Naš cilj je da preuzmemo vodeću ulogu u prodaji tepiha na  ovim prostorima, da se pozicioniramo kao poštovan i poželjan partner koji će svojom profesionalnošću i kvalitetom usluga postaviti visok standard u međusobnim odnosima sa kupcima na obostrano zadovoljstvo. Dugoročni odnosi sa već postojećim saradnicima zasnovani su na poslovnosti, asortimanu, kvalitetu, povoljnim cenama, postprodajnim uslugama, poverenju.
Asortiman, kvalitet proizvoda i povoljnost kupovine doprineli su razvoju veleprodajne mreže na teritoriji cele Srbije i zemljama u regionu.
 
Hvala Vam na poverenju.
 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti