Tepih Centar d.o.o.

Tepih Centar d.o.o.

MALOPRODAJNI SALONI:

 

NIŠ, Bulevar Mediana 15 (DIS Market)
Tel/fax. 018 234 999
Mob: 066 280 189
E-mail: nis@tepihcentar.rs
RADNO VREME:
Ponedeljak – petak: 09:00 – 21:00
Subota: 09:00 – 20:00
Nedelja: 09:00 – 15:00

 

BEOGRAD, Karaburma, Mirijevski Bulevar 18b (Š.C. Karaburma)
Mob: 066 280 129
E-mail: bgkaraburma@tepihcentar.rs
RADNO VREME:
Svakog dana: 09:00 – 21:00

 

Tepih centar se bavi uvozom i distribucijom podnih obloga renomiranih svetskih proizvođača. Delatnost obavljamo kroz veleprodajnu mrežu preko naših distributera širom Srbije i kroz sopstvenu mrežu maloprodajnih salona u Nišu, Jagodini, Novom Sadu, Kragujevcu i Novom Beogradu.

 

U skladu sa najnovijim svetskim standardima svojim kupcima nudimo veliki izbor tepiha, tepisona, iglanih podova, laminata, veštačke trave, PVC podova, otirača, kupatilskih setova, rasvete i prateće opreme.

 

Proizvodi najvećih svetskih proizvođača podnih obloga, raznovrsnost asortimana, povoljni uslovi kao i dostupnost i predusretljivost zaposlenih jesu razlozi zašto izabrati Tepih Centar.

 

Naš cilj je da preuzmemo vodeću ulogu u prodaji tepiha na  ovim prostorima, da se pozicioniramo kao poštovan i poželjan partner koji će svojom profesionalnošću i kvalitetom usluga postaviti visok standard u međusobnim odnosima sa kupcima na obostrano zadovoljstvo. Dugoročni odnosi sa već postojećim saradnicima zasnovani su na poslovnosti, asortimanu, kvalitetu, povoljnim cenama, postprodajnim uslugama, poverenju.
Asortiman, kvalitet proizvoda i povoljnost kupovine doprineli su razvoju veleprodajne mreže na teritoriji cele Srbije i zemljama u regionu.

 

Hvala Vam na poverenju.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti