Terme Čatež d.d.

Terme Čatež d.d.

Terme Čatež, wellness & spa destinacija u Sloveniji, mesto odmora i zabave sa prirodnom termalnom vodom. Letnja i zimska Termalna rivijera nude zdravu vodenu zabavu i relaksacijske učinke tople termalne vode svih 365 dana u godini. Stopljene sa idiličnom prirodom izvrsno su polazište za porodične izlete, brojne sportske aktivnosti ili malo drugačiji boravak u prirodi.
Doživite uzbudljiv porodični odmor!

 

Smeštaj Čatež:

 

Hotelski smeštaj: Hotel Terme****, Hotel Toplice***_*****, Hotel Čatež***.

 

 

Apartmanski smeštaj: Apartmansko naselje sa 90 udobnih kućica idealno za provodjenje porodičnog odmora.

 

Kamp: Odličan uradjen kamp sa grejanim sanitarnim objektima, savremenim čvorovima za napajanje za auto kućice i električnim priključcima na prostorima za kampovanje, u svako godišnje doba, odličan izbor sa savremene nomade koji traže vrhunski kamp u Sloveniji.

 

 

Indijansko selo: Udaljeno svega nekoliko minuta pešaka od letnje Termalne rivijere. Idealno mesto za avanturistički odmo za sve generacije.

 

Wellness & spa turizam – Termanle tople vode „Terme Čatež“

 

Wellness je filozofija i životni moto: to je briga za vlastito zdravlje i lep izgled, aktivan način provođenja slobodnog vremena, to je šetnja kroz netaknutu prirodu, miris sveže trave, opuštajući šum mora i brižno osmišljeni programi u savremenim centrima dobrih osećaja.

 

U Termama Čatež, ponuda dobrih osećaja je uvek na dohvat ruke.

 

Centar zdravlja i lepote

 

U Centru zdravlja i lepote u Termama Čatež odvešćemo vas u svet indijskih masaža, udružiti spretne ruke masera s prirodnim elementima – eteričnim uljima, negom i solju. Dočaraćemo vam mudrost starih evropskih kultura i „razmaziti“ vas, kako su to radili stari Rimljani i Irci na severu Evrope. Umirićemo vaše misli i telo, bezbrižnim uživanjem u wellness programima, dodaćemo malo adrenalina za bolju kondiciju vašeg tela, a kozmetičkim programima osvežićemo vašu kožu.

Već nežan dodir nakon naporne i jednolične svakodnevice je dovoljan, da u vama probudi prijatna osećanja.

 

Animacija – Bogat animacijski program za decu i odrasle

 

U Termama Čatež, sa bogatom ponudom animacije brinemo se, da gostima nikada nije dosadno! Vaši mališani mogu se zabavljati u Mini klubu. Razgibajte se uz jutarnju vežbu na Termalnoj rivijeri. Za jutarnje pospance, u kasnim prepodnevnim i popodnevnim satima organizuje se aqua u vodi. Uveče uživajte u ugodnoj okolini Tropskog vrta i zaplešite uz prijatnu muziku. Animatori će se pobrinuti za zabavu dece u mini klubu.

 

Sport i rekreacija

 

Za sport i rekreaciju u Termama Čatež, možete  da se odlučite na svakom koraku. Kupanje i plivanje na Termalnoj rivijeri, tenis, košarka, rukomet, odbojka na pesku, trčanje po savskom nasipu, vožnja kanuima po jezeru, spust po reci Krki, ribolov u Savi i Krki, uspon na Sveti Vid, igranje golfa na obližnjim Mokricama, biciklizam… sve to i još više za aktivni odmor u Termama Čatež i okolini.

 

Kongresni centar – Poslovni centar

 

Konferencijski centri Terma Čatež  – Poslovni susreti svih vrsta na drugačiji način! Poslovni i društveni događaji mogu se izvesti na tri destinacije i uvek su obogaćeni ponudom relaksacije, sportskih aktivnosti i zabave.

 

U Termama Čatež, u tri hotela, možemo ponuditi 7 dvorana (sala), koje primaju do 900 učesnika događaja. Dvorane su primerene kako za poslovne tako i za društvene događaje.

 

Motivacioni i team building programi

 

Osnovni cilj team building programa je jačanje veza između pojedinaca koji učestvuju u programu.

Organizujte team building za saradnike koji se izvode u Indijanskom selu, gusarskom zalivu, u hotelima Čatež i na Mokricama te u bližoj okolini. U Termama Čatež izvodimo Team building programe uz pomoć spoljnih saradnika- stručno osposobljenih izvođača. Programi garantuju uspešnu integraciju učesnika, usklađuju poslovne ciljeve, poboljšavaju saradnju i jačaju međusobno poverenje između članova tima.

 

Vodeći ljudi preduzeća su svesni da je uspešno poslovanje u velikoj meri zavisno od zaposlenih. Do uspešnog i efektong dostizanja ciljeva vodi njihova dobra saradnja i međusobno poverenje. Namena programa je timski rad u organizacijama dovesti na viši nivo, na atraktivan i ljudima prijatan način.

 

Zdravstveni centar

 

Zdravstveni centar Terme Čatež svrstava se u kategoriju najuspešnijih lekarskih centara u Sloveniji, zbog stručnog lekarskog tima sa bogatim iskustvom, koji čine lekari specijalisti, fizijatri, ortopedi, neurohirurzi, kineziolozi, profesori fizičkog vaspitanja, fizioterapeuti, medicinske sestre, radni terapeuti i maseri, kao i najsavremenija oprema…

 

Kontakt i radno vreme Terme Čatež možete pogledati OVDE

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Fotografije

Terme Čatež, wellness & spa centar Slovenija, termalne tople vode

Wellness & spa centar Slovenija

Terme Čatež, wellness & spa centar Slovenija, termalne tople vode

Terme Čatež, wellness & spa centar Slovenija, aqua park

Wellness & spa centar Slovenija

Terme Čatež, wellness & spa centar Slovenija, aqua park

Terme Čatež, wellness & spa centar Slovenija, bazeni sa termalnom vodom

Wellness & spa centar Slovenija

Terme Čatež, wellness & spa centar Slovenija, bazeni sa termalnom vodom

Terme Čatež, wellness & spa centar Slovenija, konferencijska sala

Wellness & spa centar Slovenija

Terme Čatež, wellness & spa centar Slovenija, konferencijska sala

Terme Čatež, wellness & spa centar Slovenija, izlet vikend putovanje

Wellness & spa centar Slovenija

Terme Čatež, wellness & spa centar Slovenija, izlet vikend putovanje

Terme Čatež, wellness & spa centar Slovenija, kamp u prirodi

Wellness & spa centar Slovenija

Terme Čatež, wellness & spa centar Slovenija, kamp u prirodi

Delatnosti