Vangabaritni prevoz robe LTC Stanković

Vangabaritni prevoz robe LTC Stanković

 
Preduzeće LTC Stanković se bavi prevozom i vangabaritnim prevozom robe u domaćem i međunarodnom saobraćaju, sopstvenim i vozilima drugih prevoznika – domaćih i ino partnera, kompletnom logistikom vezanom za domaći i međunarodni transport, kao i konsaltingom iz oblasti međunarodnog saobraćaja i obezbeđivanja dozvola i sve druge neophodne dokumentacije za obavljanje istog. Višegodišnje iskustvo visoko obrazovani stručni kadar garantuju kvalitet i sigurnost svakog nama poverenog posla.
 
 
LOGISTIKA – Nudimo kompletno rešenje za kretanje Vaše robe od vrata do vrata bilo gde u svetu. Zbirni transport robe iz svih glavnih evropskih zemalja. Usluge skladištenja carinske i necarinske robe.
 
TRANSPORT – Prevoz svih vrsti pošiljki i tereta širom Evrope i Azije našim i vozilima naših partnera. Planiramo najoptimalniju relaciju i savetujemo Vas u izboru prevoznog sredstva. Garantovana sigurnost, brzina, pouzdanost i efikasnost svih vidova transporta adekvatnim sredstvima. Kao značajan deo transportne usluge izdvajamo – VANGABARITNI TRANSPORT.
 
KONSALTING – Budite i Vi jedan od mnogih, koji su nam ukazali poverenje. Za više desetina transportnih preduzeća radimo konsalting iz oblasti međunarodnog prevoza i obezbeđujemo dozvole za obavljanje istih.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti