Viessmann

Viessmann

jedan je od vodećih svetskih proizvođača u oblasti sistema za grejanje. Ovo porodično preduzeće osnovano je 1917. godine i i vodi ga upravni odbor na čijem je čelu dr Martin Viessmann. Promet preduzeća iznosi oko 1,7 milijardi evra i ima oko 9.400 zaposlenih. Viessmann je prisutan u celom svetu sa 22 fabrike u 10 država, sa prodajnim aktivnostima u 74 zemlje putem 32 sedišta i 120 predstavništava. 56% prometa potiče od izvoza.
 
Sveobuhvatna ponuda usluga
 
Viessmann svojim partnerima nudi celokupnu paletu usluga koje im znatno olakšavaju svakodnevni rad. To obuhvata pomoć tehničke službe, obimnu ponudu softvera, između ostalog za daljinsko programiranje i daljinsko nadgledanje grejnih postrojenja, podršku reklamom i unapređivanjem prodaje, kao i obiman sistem informacija i poručivanja koji je non-stop dostupan na internetu i lak za upotrebu.
 
Viessmann akademija
 
Strukturne promene na tržištu sistema za grejanje uslovljavaju veliku potrebu za usavršavanjem. Viessmann akademija vodi računa o ovom izazovu. Ona nudi obiman program za školovanje i usavršavanje stručnjaka za grejanje, planera, arhitekata, društava za izgradnju stanova, dimničara, tehničkih obrazovnih ustanova, kao i sopstvenih saradnika. Širom sveta godišnje oko 92.000 stručnjaka učestvuje na seminarima za usavršavanje koje organizuje Viessmann akademija.
 
Jedanaesti put zaredom „Stručni partner broj 1“
 
Već 11. put zaredom partneri su potvrdili svoje zadovoljstvo proizvodima i uslugama preduzeća tako što su Viessmann izabrali za „Stručnog partnera broj 1“ u anketi koju svake dve godine sprovodi „markt intern“, nemačka služba za informisanje branše.
 
Proizvodni program
 
Viessmann je tehnološki predvodnik u oblasti grejanja. Viessmann kompletni program nudi individualna rešenja sa efikasnim sistemima za sve vrste primene i za sva goriva. Svi Viessmann proizvodi odgovaraju evropskim propisima o smanjivanju zagađenja okoline emisijama. Viessmann je tradicionalno posvećen zaštiti okoline i maksimalnom očuvanju resursa. Zbog toga preduzeće razvija najbolju tehniku za proizvodnju toplote. Za razliku od mnogih specijalizovanih ponuđača, stručnjaci u Viessmann predstavništvu mogu da Vas nezavisno od vrste goriva posavetuju o svim vrstama proizvodnje toplote i da Vam daju jasnu preporuku. Na raspolaganju Vam je za sve Vaše potrebe odgovarajuće pregledno rešenje koje je po tehničkim karakteristikama i cenama podeljeno po programskim kategorijama 100, 200 i 300, sa perfektno podešenim sistemskim komponentama.
 
Viessmann kompletni program nudi dugovečne grejne sisteme za sve vrste goriva – na lož ulje, gas, solarnu energiju, drvo i prirodnu toplotu, kao i za ceo spektar kapaciteta
 
Trostepeni kompletni program firme Viessmann obuhvata kapacitetom od 1,5 do 20.000 kW stabilne i zidne kotlove na ulje i gas, u okviru čega obuhvata i kompletnu ponudu kondenzacionih kotlova od 3,8 kW do 6,6 MW, kao i sisteme na obnovljivu energiju, poput toplotnih pumpi od 1,5 kW do 2 MW, solarnih sistema sa vakuumskim i ravnim kolektorima, kao i kotlova na cepanice, pelete i brikete od 4 kW do 13 MW. Program takođe obuhvata i komponente za regulaciju i komunikaciju podataka, kao i celokupne periferne sisteme do grejnih tela i podnog grejanja. Kompletni program nudi individualna rešenja sa produktivnim sistemima za sve energetske nosioce, svejedno da li su u pitanju porodične kuće, velike zgrade, radnje, industrija, lokalni sistemi grejanja, modernizacija postrojenja ili novogradnja.
 

Description: Kotlovi na gas | Uljni kotlovi | Kotlovi na drva 

Uljni kotlovi
 
Za ulje Vam Viessmann nudi kompletni trostepeni program veoma efikasnih niskotemperaturnih i kondenzacionih kotlova od 13 do 20.000 kW, livene i od čelika, stabilne i zidne.

 

Description: Kotlovi na gas | Uljni kotlovi | Kotlovi na drva 

Kotlovi na gas
 
Trostepeni Viessmann-ov program kotlova na gas obuhvata stabilne i zidne proizvođače toplote za niskotemperaturnu i kondenzacionu tehniku od 4 do 20.000 kW.

 

Description: Solarni termalni i fotonaponski sistemi | Uljni kotlovi 

Solarni termalni i fotonaponski sistemi
 
Viessmann je jedan od vodećih evropskih proizvođača solarnih termalnih uređaja. Kod nas ćete dobiti inovativne panelne i vakuumske cevne kolektore za pripremu tople vode i podršku grejanja kao i fotonaponske module velikog kapaciteta za proizvodnju struje.

 

Description: Kotlovi na drva | Uljni kotlovi | Kotlovi na gas 

Kotlovi na drva
 
Viessmann ima kompletno rešenje za drvo – od kotlova na pelete za grejanje kuća do kompleksnih postrojenja za proizvodnju struje i toplote od biomase, npr. za stambene instalacije, postrojenja u poslovnim objektima i isporučioce (kapacitet: od 4 do 13.000 kW).

 

Description: Toplotne pumpe | Uljni kotlovi | Kotlovi na gas 

Toplotne pumpe
 
Korišćenje toplote iz prirode: obimni Viessmann program toplotnih pumpi proteže se od kompaktnih uređaja za pasivne kuće do kaskadnih rešenja sa više stotina kilovata. Kao toplotni izvori koriste se sunce, voda ili vazduh.

 

Viessmann je zahvaljujući inovativnom razvoju proizvoda i rešavanju problema tehnološki predvodnik u oblasti grejanja.
 
Kao pionir u zaštiti okoline već decenijama proizvodimo efikasne grejne sisteme siromašne štetnim materijama na lož ulje i gas, kao i toplotne pumpe, solarne sisteme i sisteme na obnovljive izvore energije. Svako kome je potrebna nova instalacija radi modernizacije ili novogradnje traga za najboljim informacijama. Pogledajte pregled mogućnosti i inovativnih Viessmann proizvoda i usluga.
 
Individualna ekonomična rešenja sa efikasnim sistemima za sva goriva i sve primene
 
Viessmann za svaku potrebu ima odgovarajući grejni sistem, zidni i stabilni, koji se može individualno kombinovati, pouzdan i isplatljiv, svejedno da li su u pitanju porodične kuće, velike stambene zgrade, poslovni objekti ili industrija. Pri tom uopšte nije važno da li je postrojenje predviđeno za modernizaciju ili novogradnju. Viessmann razvija i proizvodi inovativne grejne sisteme koji se dokazuju vrhunskim kvalitetom, energetskom efikasnošću i dugim vekom trajanja. Mnogi od ovih proizvoda postavili su nova merila u grejnoj tehnici.
Viša ekonomičnost i veća nezavisnost
Svako može odgovorno da se greje. Viessmann zbog toga nudi inovativna rešenja, jer korišćenje efikasne grejne tehnike ne smanjuje samo troškove, nego i aktivno čuva okolinu. Svetska potrošnja energije se udvostručila od 1970. i utrostručiće se do 2030. godine. Posledice: zalihe fosilnih goriva, ulja i gasa se smanjuju a cene energenata će rasti. Osim toga, visoke emisije CO2 imaju uticaj na klimatske promene. Danas se traži energetska efikasnost, da bi se osigurala budućnost.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Fotografije

Viessmann, grejanje Beograd, parni i vrelovodni kotlovi

Grejanje Beograd

Viessmann, grejanje Beograd, parni i vrelovodni kotlovi

Viessmann, grejanje Beograd, toplotne pumpe

Grejanje Beograd

Viessmann, grejanje Beograd, toplotne pumpe

Viessmann, grejanje Beograd, sistemi na obnovljivu energiju

Grejanje Beograd

Viessmann, grejanje Beograd, sistemi na obnovljivu energiju

Viessmann, grejanje Beograd, kogeneracioni moduli

Grejanje Beograd

Viessmann, grejanje Beograd, kogeneracioni moduli

Viessmann, grejanje Beograd, kondenzacioni kotlovi

Grejanje Beograd

Viessmann, grejanje Beograd, kondenzacioni kotlovi

Viessmann, grejanje Beograd, razmenjivaci toplote

Grejanje Beograd

Viessmann, grejanje Beograd, razmenjivaci toplote

Viessmann, grejanje Beograd, zidni kotlovi na gas i ulje

Grejanje Beograd

Viessmann, grejanje Beograd, zidni kotlovi na gas i ulje

Viessmann, grejanje Beograd, kotlovi na cepanice i brikete

Grejanje Beograd

Viessmann, grejanje Beograd, kotlovi na cepanice i brikete

Viessmann, grejanje Beograd, postrojenja za sagorevanje biomase

Grejanje Beograd

Viessmann, grejanje Beograd, postrojenja za sagorevanje biomase

Delatnosti