Zidart Nekretnine

Zidart Nekretnine

Agencija za promet nekretnina “Zidart” je pozicionirana kao jedana od najuspešnijih i najposlovnijih posrednika za nekretnine u Beogradu.

 

Realizujte na brz, savremen i efikasan način vaše potrebe za prodajom, kupovinom, davanjem ili uzimanjem u zakup nekretnine.

 

Posredovanje u prometu i zakupu nepokretnosti (stanova, kuća, vila, lokala, poslovnih zgrada, placeva, industrijskog zemljišta…) predstavlja skup savesnih i stručnih radnji u funkciji zaštite interesa svih klijenata uz pružanje pune pravne sigurnosti i diskrecije.

 

Pod tim podrazumevamo:

 

  • Prikupljanje zahteva za prodaju i kupovinu nekretnina
  • Procena vrednosti svake nekretnine – jedan od najbitnijih segmenata poslovanja posrednika u prometu nepokretnosti jeste egzaktna procena (na osnovu relevantnih parametara kvaliteta) i pozicioniranje svake nekretnine na tržištu.
  • Prezentovanje aktuelnih nekretnina
  • Oglašavanje u različitim medijima; dnevna i nedeljna štampa, specijalizovani oglasnici, TV, internet
  • Razgledanje nepokretnosti na terenu
  • Pronalaženje kupaca i poslovno pregovaranje
  • Advokatska kontrola pravovaljanosti dokumentacije svake nepokretnosti
  • Davanje pravnih saveta i pružanje pravnih usluga
  • Izrada kupoprodajnih ugovora
  • Saradnja sa vodećim poslovnim bankama

 

Agenciju za promet nekretnina “Zidart ” čini tim profesionalno obučenih-licenciranih agenata i menadžera koji prolazeći kroz adekvatnu pravnu i marketinšku obuku mogu profesionalno da odgovore na svaki postavljeni zadatak. Osim toga, naš tim sačinjavaju i advokati koji se isključivo bave imovinsko-pravnim odnosima. Pored Predugovora i Ugovora koji su deo naše posredničke obaveze izaćićemo Vam u susret pravnim savetima u vezi nekretnina koje Vas interesuju.

 

Jedan od važnih segmenata našeg poslovanja, svakako je i saradnja sa vodećim bankama u Srbiji, a sve u cilju kvalitetnije i brže realizacije kupoprodajnih transakcija za naše klijente, kroz hipotekarne i druge oblike kredita.

 

Tokom svih ovih godina, sa rastom firme rastao je i broj zadovoljnih klijenata koji su preko nas završili kupoprodajne transakcije, svakako uz održavanje visokog nivoa kvaliteta usluga.

 

Zahvaljujući striktnoj pravnoj kontroli, maksimalnoj proveri dokumentacije i kvalitetno urađenim Ugovorima, agencija “Zidart” do danas nisu imale nijedan sudski spor.

 

Ozbiljnost, predanost poslu, poštenje, kao i visok stepen profesionalizma istakli su našu firmu na tržištu nekretnina kao veoma sigurnog i pouzdanog partnera svakoj porodici, pojedincu ili preduzeću koji se odluči da prodaje ili kupuje nekretninu.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Fotografije

Zidart, agencije za nekretnine Beograd, prodaja stanova

Agencije za nekretnine Beograd

Zidart, agencije za nekretnine Beograd, prodaja stanova

Zidart, agencije za nekretnine Beograd, kupovina stanova

Agencije za nekretnine Beograd

Zidart, agencije za nekretnine Beograd, kupovina stanova

Zidart, agencije za nekretnine Beograd, prodaja kuca

Agencije za nekretnine Beograd

Zidart, agencije za nekretnine Beograd, prodaja kuca

Delatnosti