Zlatara Topalović

Zlatara Topalović

 
kod nas možete pronaći najfinije komade nakita, koji će zadovoljiti najrazličitije ukuse. Stručna obrada, nove tehnologije i precizna izrada odlikuju ovaj porodični posao započet pre više od 40 godina, i kao rezultat daju tehnički i estetski kvalitetan komad nakita, koji parira svetskim trendovima.
 
Pred Vama se otvara čitava paleta raskošnih modela izuzetno dizajniranog nakita, od tradicionalnog i konzervativnog do modernog, trendi i nesvakidašnjeg, prilagodeno svim prilikama i dostupno svima.
 
 
Zastupljene su sve vrste nakita ručne i mašinske izrade:
 
– prstenje – posebno izdvajamo kolekciju vereničkog prstenja sa dijamantima. Široku paletu prstenja zahtevnije izrade sa ručno fasovanim dragim, poludragim kamenjem, biserima i cirkonima do diskretnijih modela sa jednim kamenom.
 
– naušnice – od ekskluzivnih minduša sa dijamantima, poludragim, dragim kamenjem i biserima do diskretnijih varijanti u belom ili zutom zlatu sa cirkonima ili bez kamenja.
 
 
– ogrlice i lanci – od svečanih dijamantskih do cirkonskih najrazličitijih izrada i dužina, kao i široku paletu bisernih ogrlica (fresh water cultured pearls) visokog kvaliteta i prelepe palete boja.
 
– narukvice – od klasičnih modela standardne izrade, preko čvrstih i masivnih, do onih modernijih cirkonskih varijanti, ili u kombinaciji sa kaučukom,
 
– broševi i privesci – sa dijamantima, poludragim kamenjem, biserima, ili pečenim emajlom, i to u belom, žutom, roze zlatu, kao i kombinaciji ovih boja. Nezaobilazan je dečiji program u kombinaciji zlata sa pečenim emajlom u boji, ili kaučukom.
 
 
Za one koji su se odlučili da svoju lepšu polovinu zauvek zadrže uz sebe, nudimo širok asortiman brilijantskog vereničkog prstenja u belom i žutom zlatu, kako tradicionalnijeg tako i modernijeg dizajna, uključujući i prirodno kamenje najfinije obrade. U svojoj kolekciji posedujemo preko pedeset modela burmi, isključivo ručno radenih, od čuvenih engleskih, preko burmi u tri boje zlata, do modernih četvrtastih, ili masivnih burmi od belog zlata sa brilijantima. Po želji, svaki model može biti anatomski oblikovan iznutra, i imati gravuru sa unutrašnje ili spoljašnje strane.Pored burmi, nudimo izuzetan izbor kompletnog nakita za venčanja, od elegantnih ogrlica, preko narukvica i naušnica, do dugmadi za košulje i šnala za kravate…
 
 
Takođe vam je na raspolaganju širok asortiman srebrnog nakita, kao i nakita od hirurškog čelika, svih vrsta, u kombinaciji sa dijamantima, poludragim kamenjem, koralima, i pečenim emajlom u boji, a za one sa istančanijim ukusom, koji prate svetske trendove, tu su i poznati italijanski brendovi nakita TI SENTO i NOMINATION, sa kolekcijama koje radoznale izazivaju svojim dizajnom, a pravim ljubiteljima oduzimaju dah.
 
Veoma je bitno napomenuti da vršimo usluge popravke nakita, otkupa zlata, izrade po narudžbini (uz stručne konsultacije naših majstora),održavanje nakita, procene nakita, kao i bezbolno bušenje ušiju…
 
 
Ono što jeste sigurno je to da u zlatari Topalović možete pronaći svaki detalj koji će pomoći u kreiranju vašeg imidža. I više od toga, sasvim sigurno ćete biti iznenadeni komadima nakita koji prevazilaze Vaša očekivanja. Uz ljubazno osoblje i stručne savete pronaćićete nešto za sebe, ali i za poklon po kojem će vas sigurno pamtiti. Ukoliko ni to ne zadovolji vaše prefinjene ukuse, izazovite nas svojim idejama, nećete biti razočarani.
 
Čekamo Vas…
Sa poštovanjem,
Vaša zlatara Topalovic

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti