od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet putovanja» Kongresni turizam u Beogradu

Svet putovanja

kongresni-turizam-cover

Kongresni turizam u Beogradu

U sklopu turističke agencije Mladost turist, koja je posebno specijalizovana za kongresni turizam, posluje i hotel M, kategorisan kao hotel sa 4 zvezdice. S’obzirom da je ovaj hotel prvi zvanično licencirani kongresni hotel u Beogradu, ne čudi da se agencija opredelila za ovakav vid turizma.

kongresni-turizam-2Bilo da u Beogradu tražite mesto za odmor ili ste doputovali iz službenih razloga, hotel M pruža vam sve mogućnosti za adekvatno korišćenje vremena.

Nalazi se u blizini Banjičke šume I parka koji su idealni za osobe sklone prirodnim uživanjima I odmoru, a u sklopu moderno opremljenih komfornih soba nalazi se I radni prostor neophodan ljudima na službenom putu.Hotel poseduje 180 soba, te može da ugosti mnoge turiste.

kongresni-turizam-1Kongresni turizam, naravno, ne bi bio takav da ne podrazumeva prostor za organizovanje kongresa I seminara, a hotel M raspolaže sa ukupno 7 konferencijskih sala i sala za sastanke opremljenih najsavremenijom tehnikom, sa 20-500 obezbeđenih mesta.

U sklopu hotela M u Beogradu nalazi se i restoran koji svojim gostima može da ponudi obilje domaćih, ali I internacionalnih specijaliteta, a ovde možete da organizujete I bilo koju vrstu privatne, porodične ili poslovne proslave.

Sve dodatne informacije možete dobiti od ljubaznog osoblja, a detaljniji sadržaj I usluge hotela M potražite na sajtu www.hotel-m.com ili na sajtu turističke agencije Mladost turist www.mladostturist.rs.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh