od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Svet ugostiteljstva

konoba-akustik-cover

Konoba Akustik

Ako do sada niste osetili čari prave kafane u Beogradu, a oduvek ste imali želju da uz tamburaše uživate u omiljenom društvu – predlažemo vam Konoba akustik kafanu. Ovaj ugostiteljski objekat poznat je ne samo u Beogradu, već i u Pančevu, na Zlatiboru i još na dve lokacije crnogorskog primorja –Konoba Akustik u Sutomoru i Kotoru, gde su u ponudi i povoljne cene smeštaja u okviru objekta.

Kafana Konoba akustik se pobrinula da vam pruži kompletan ugođaj: počevši od rustičnog enterijera, preko muzičkog žanra koji čine ovde već poznati tamburaši, do gastronomskog uživanja – hladno predjelo, glavno jelo, salata i domaće lepinje, i sve vrste domaćih pića!

 

konoba-akustik-2

 

konoba-akustik-1Pored proslava u restoranu koje možete organizovati za sve vaše potrebe, tim Konoba akustik  – a možete angažovati i radi usluge keteringa. Vršimo dostavu poručenog keteringa na teritoriji celog Beograda. Ne samo domaća, već i mediteranstska kuhinja nalazi se na meniju u Konoba akustik – u, a svakog dana od ponedeljka do nedelje na repertoaru je muzika uživo, odnosno tamburaši koji su neprevaziđeni deo jedne prave kafane. Dođite i uverite se zašto smo nadasve čuven ugostiteljski brend širom Srbije, ali i u zemljama regiona!

Rezervišite svoje mesto na vreme!

Srbija, Beograd: www.konobaakustik.rs, www.konoba32.rs

Crna Gora: www.konobaakustik.me

Autor teksta: Biljana Radjočić

Pogledajte više iz kategorije: Kafane

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh