od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Kreativni svet» Kreativne cvetne dekoracije za svadbe

Kreativni svet

cvetne-dekoracije-za-svadbe-3

Kreativne cvetne dekoracije za svadbe

Kako je Hans Christian Andersen rekao – nije dovoljno samo živeti, treba imati i sunca, slobode i malo cveća da bi nam život bio lepši.

Zaista, sve nam to ulepšava život, a posebno je važno na dan venčanja koji se dugo planira, željno iščekuje i večno pamti! Taj poseban dan mora biti jedinstven, savršen i nezaboravan ne samo za vas, već i za sve goste. A to je prosto neizvodljivo ako nemate prelepe cvetne dekoracije za svadbe.

Savršeni aranžmani cveća za svadbe

Iako se svadbeni sto može ukrasiti na razne načine, pomoću mašnica, trakica, zastavica i na mnoge druge načine, ipak su aranžmani za svadbene stolove neprevaziđeni i nezamenljivi. Upravo aranžmani cveća za svadbe daju poseban pečat celom događaju i prostoru u kome se pravi slavlje. Ukrasne cvetne dekoracije za svadbe mogu se koristiti skoro za sve – kao ukras na ruci, kosi ili reveru, za kićenje automobila, ulepšavanje poklona za goste, ali i za dodatno ukrašavanje svadbene torte.

Najnoviji trend su veliki cvetni aranžmani za svadbene stolove koji su postavljeni horizontalno, duž stola. Moderni su i prelepi cvetni zidovi, kaskade cveća u raznim bojama i aranžmani cveća za svadbe koji izgledaju kao prave male bašte pune mirisnog cveća. Ipak, iako se trendovi menjaju, neka vaša dekoracija stola za svadbe bude baš onakva kakvu vi želite – po vašem ukusu, prelepa i nezaboravna.

cvetne-dekoracije-za-svadbe-4

Često za prelepe cvetne dekoracije za svadbe morate da odvojite pozamašan deo vašeg budžeta za svadbu, ali ne žalite novac, aranžmani za svadbene stolove će svakako još više ulepšati taj divan dan. Takođe, izaberite profesionalce koji će napraviti savršene cvetne dekoracije za svadbe.

Posebno je važno kako će izgledati dekoracija za mladenački sto. U velikoj ponudi različitog cveća, boja i oblika zaista je teško izabrati onaj pravi aranžman. Ali za mladenački sto dekoracija mora biti savršena! Zato izaberite ono što najviše godi vašem oku, bez obzira da li je u pitanju nežno roze, svečano plavo, ljubičasto ili vatreno crveno cveće. Najvažnije je da se vama sviđa! Ipak je to vaša svadba!

Možete dodati i poneki list paprati, bobice ili zelenilo ukrašene trakicama da dobijete poseban efekat. Za one smelije, bršljan ili jasmin učiniće da dekoracija za mladenački sto izgleda prosto savršeno! I tradicionalni buketi cveća za svadbe od ruža, orhideja, hrizantema ili bilo kog cveća koje volite takođe će izgledati perfektno na vašem mladenačkom stolu.

Prelepi buketi cveća za svadbe

Da, svi oni cvetni, šareni, mirisni buketi cveća za svadbe biće prelepa dekoracija stola za svadbe, posebno kada je u pitanju dekoracija za mladenački sto. Ne zaboravite najvažniji buket cveća – bidermajer!

bidermajer

Bilo da izaberete moderan ili tradicionalan, romantičan ili neobičan bidermajer, u vašoj ruci izgledaće prosto savršeno. Možete se opredeliti za pastelne, nežno roze nijanse ili vatreno crvene ruže. Vaši buketi cveća za svadbe mogu biti i u beloj ili šampanj boji sa ponekim cvetom tamnije boje za elegantan i upečatljiv izgled. Možete dodati i poneki cvet tamnijeg, purpurnog ili ljubičastog tona, ali i svetlucavi u boji zlata ili srebra da vaš bidermajer i ostali buketi cveća za svadbe zasijaju još više.

cvetne-dekoracije-za-svadbe-2

Ako svadbu pravite na proleće, na raspolaganju imate zaista širok izbor, od božura i ruža, do hortenzija, ljiljana i lala. Šta god da izaberete, budite sigurni da će vaše cvetne dekoracije za venčanja zaista izgledati sjajno, elegantno i nezaboravno.

Aranžmani cveća za svadbe po vašem ukusu

Da, možete pratiti trendove, ali još bolje je ako pustite mašti na volju i sami osmislite kako će izgledati vaši aranžmani za svadbene stolove. Ako nemate inspiraciju, posetite  online cvećaru Dunjin Cvet i odmah ćete dobiti ideju kako da napravite savršene cvetne dekoracije za svadbe.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh