od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet zabave i umetnosti» Kulturni spektakl u Beogradu i gradovima Srbije 20. maja 2017.

Svet zabave i umetnosti

noc-muzeja

Kulturni spektakl u Beogradu i gradovima Srbije 20. maja 2017.

14. Noć muzeja biće održana na više od 65 lokacija u Beogradu i mestima širom Srbije gde će posetioci imati prilike da prošetaju galerijama, muzejima i institucijama kulture i uživaju u premijernim sadržajima osmišljenim samo za tu noć. Pored Beograda, bogatim kulturnim programom predstaviće se i Novi Sad, Niš, Čačak , Senjski Rudnik, Bačka Palanka, Veliko Gradište, Dimitrovgrad, Sombor, Kosovka Mitrovica, Jagodina, Leskovac…

Karte za  Noć muzeja se već nalaze u prodaji na šalterima SC Eventima po ceni od 450 rsd. Kartu je moguće kupiti i na sam dan dešavanja po ceni od 500 rsd. Karta važi kao i prethodnih godina za po jedan ulazak na svaku lokaciju u Beogradu. Za decu do 5 godina u pratnji roditelja ulaz je besplatan.

U Beogradu će biti otvoreno 12 novih prostora na kojima će posetioci Noći Muzeja imati priliku da po prvi put uživaju u pripremljenoj izložbi inspirisanu romanom „ Majstor i Margarita“ Mihaila Bulgakova.

Ne treba propustiti postavku u Senjskim rudnicima sa temom „Žene u rudnicima uglja, nekad i sad“. Posetioci će imati priliku da ženu vide u „muškom“ svetlu i shvate njen značaj i doprinos u razvoju rudarstva do danas.

Ne smete propustiti ovu kulturnu manifestaciju i nove priče inspirisane ranijim vekovima i tekovinama svetske kulture. Vrata kulture su  otvorena za Vas od 17h do 01h.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh