od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet tehnike» LG će na sajmu u Amsterdamu predstaviti inovativne profesionalne monitore

Svet tehnike

oled-tv-lg-1

LG će na sajmu u Amsterdamu predstaviti inovativne profesionalne monitore

OLED televizori i njihove inovacije u profesionalne svrhe će biti svakako u centru pažnje na ISE sajmu u Amsterdamu.
Kompanija LG će na ISE sajmu koji se održava u Amsterdamu predstaviti inovativne profesionalne OLED monitore i novi način njihovog korišćenja u poslovne svrhe.
 
Inovativna rešenja poput Flexible Open Frame i In-Glass Wallpaper profesionalnih monitora koji koriste OLED tehnologiju, kao i Ultra Stretch LCD profesionalnog monitora idealna su za korišćenje u marketingu, video produkciji, ugostiteljstvu, obrazovanju, ali i u drugim industrijama.
 
Flexible Open frame profesionalni monitor koristi OLED tehnologiju, pri tome su izuzetno tanki i lako prenosivi, a nova generacija ovih uređaja omogućava korisnicima da menjaju oblik njihovih instalacija na dva načina, te se mogu koristiti u portrait i landscape varijanti.
 
oled-tv-lg-2
 
Dual-View Curved Tiling OLED je druga inovacija LG-ja na ovom sajmu. Dijagonala televizora je 65 inča. Ovaj profesionalni monitor se sastoji od 8 dvostranih, pokretljivih OLED panela koji pružaju prvoklasnu sliku bez obzira na ugao gledanja. Rezolucija od 3840×2160 piksela i 128GB unutrašnje memorije, kao i 4k Ultra HD kvalitet slike koji odlikuje svaki panel, daje savršenu UHD sliku bez potrebe za dodatnim uređajima poput računara ili media plejera.
 
In-Glass Wallpaper OLED model se sastoji od dvostranih, ultra-tankih panela u staklenom ramu, i to ga upravo čini idealnim za umetničke galerije, butike i sofisticirane poslovne prostore. U zavisnosti od potreba i želja korisnika može se okačiti na zid ili se može postaviti na postolju.
 
„LG profesionalni monitori i druga komercijalna rešena iz ove oblasti oblasti predstavljaju najnovije i najinovativnije proizvode koji prate zahteve i potrebe poslovnog okruženja. Kompanija LG nastaviće da raste i da se razvija u ovom segmentu i tako nastaviti da pruža najbolje proizvode”, izjavio je Kwon Soon-hwang, šef Information Display odseka u kompaniji LG Home Entertainment.
 
Autor teksta: M.T.
Pogledajte više iz kategorije: Elektronika, elektični uređaji

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh