od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet tehnike» LG predstavio novo specijalno oružje u arsenalu svakog gejmera

Svet tehnike

LG-predstavio-specijalno-oruzije-u-arsenalu-gejmera

LG predstavio novo specijalno oružje u arsenalu svakog gejmera

Kompanija LG Electronics predstavila je u Srbiji novu seriju gejming monitora (24GM79G, 34/29UM69G,  27/24MP59G , 34UC79G) najnovije generacije sa unapređenim performansama. Napredne karakteristike ovih monitora podrazumevaju munjevito brzo vreme odziva od 144Hz kod nekih modela, Game mode za brže prilagođavanje igrača igri, Dynamic Action Sync režim rada, redukciju zamućenja 1ms kod IPS modela, kao i unapređeni izgled monitora za najbolje gejming iskustvo.

Kompanija LG već dugi niz godina pomno osluškuje potrebe svojih korisnika. Monitori koje smo danas predstavili kreirani su tako da usavrše i unaprede performanse prethodnih modela i pruže svim ljubiteljima video igara nezaboravno iskustvo. Upravo iz tog razloga pozvali smo i poznate domaće jutjubere da daju svoj sud o ovim proizvodima“, rekao je Branislav Jordanov, marketing menadžer kompanije LG Electronics u Srbiji.

Na događaju koji je kompanija LG organizovala ovim povodom, specijalni gosti bili su poznati jutjuberi i zaljubljenici u video igre Dušan Srbljak, Aleksandar Leštarić, Milica Perić Kovalska i Kristina Đukić koji su govorili o svojim iskustvima igranja video igara na LG gejming monitorima.

„Na osnovu proizvoda, vidi se da je neko iz ove kompanije LG dobro razmislio šta je gejmerima zaista potrebno. Mislim da je segmentacija proizvoda odlično izvedena i da svako može da prepozna svoje gejming potrebe u nekom od predstavljenih monitora. 24GM79G ima brutalne performanse i ergonomiju, a posebno mi se sviđaju fizički tasteri za brzo menjanje gejming profila.  34UM69G je zanimljiv zbog vrlo dobrog prikaza, velike dijagonale i UltraWide formata. U odnosu na performanse koje pruža 24MP59G ima super cenu. Svi novi monitori podržavaju AMD Free Sync tehnologiju, što je veoma bitno za neometano iskustvo igranja“, istakao je Dušan Srbljak, poznatiji kao Dule PCAXE.

„Moj kompletan kanal je zasnovan na CS:GO klipovima, obožavam da snimam i igram CS:GO. Bilo je pravo uživanje igrati se na 24GM79G monitoru! 144 Hz, 1 ms redukcija zamućenja, to stvarno pravi razliku na mapi! Zbog tečnijeg prikaza sam preciznije pucala, pa sam osećala kao da mi je skill porastao”, dodala je mlada jutjuberka Kristina Đurić Kika.

Milica Perić, poznatija kao Kovalska, napomenula je da LG gejming monitori nude prednosti i za ne toliko pasionirane gejmere. „Ja nisam previše zahtevan gejmer, volim LOL, tu je 60fps više nego dosta za uživanje. 24MP59G nije previše skup, sviđa mi se dizajn i to što je IPS panel – volim da fotografišem i obrađujem fotografiju“, rekla je Kovalska.

LG-predstavio-specijalno-oruzije-u-arsenalu-gejmera-1

„Igram Far Cry Primal u poslednje vreme, igra je živopisna, dosta se tumara po prirodi, a često neka zverka ili neprijatelj želi da vas iznenadi. Sa 34UM69G monitorom vidite više, zbog 21:9 odnosa i proširene FullHD rezolucije. Boje su u igrama lepše zbog IPS panela, a Free Sync je uvek dobrodošao“, naglasio je Aleksandar Leštarić Cile, ističući napredne opcije monitora.

Zahvaljujući AMD FreeSync tehnologiji, LG gejming monitori pružaju idealno iskustvo igranja video igara, bez kašnjenja ili cepanja slike i isprekidanog rada. Funkcija „1 ms redukcija zamućenja kod pokreta“ omogućava uživanje u tečnim pokretima bez zaostale slike. Game Mode režim rada ima tri opcije za podešavanje od strane igrača, kao i dva unapred postavljena režima (FPS i RTS).

Dynamic Action Sync režim rada, jedna od izuzetnih karakteristika ovih monitora,  sinhronizuje osećaje sa akcijama u realnom vremenu. Stabilizator crne boje (Black Stabilizer) omogućava prikaz više detalja automatski detektujući najmračnije delove scene, povećavajući nivo osvetljenja, ali i smanjivanjem naglih treperenja koja mogu da ometaju igrače.

Svi proizvodi su dostupni u Srbiji, po preporučenim cenama: 24GM79G – 44,990rsd; 34UM69G – 78,990rsd; 29UM69G – 43,990rsd; 27MP59G – 33,990rsd; 24MP59G – 23,990rsd; 34UC79G – 81,990rsd.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh