od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet zabave i umetnosti» „Maša i Medved na ledu„ u Beogradu 22. i 23. 04. 2017.

Svet zabave i umetnosti

masa-i-meda-na-ledu-u-Beogradu

„Maša i Medved na ledu„ u Beogradu 22. i 23. 04. 2017.

Najpopularniji crtani film  koji je osvojio srca naših najmlađih  dolazi po prvi put u Srbiju.  Originalna licencirana predstava „Maša i Medved na ledu “ zasnovana na originalnim motivima ove bajke biće izvedena u Kombank areni  22. i 23. aprila s početkom u 13.30 h.

Omiljeni crtani junaci povešće vas u šumsku avanturu na ledu sa preko 30 akrobata, profesionalnih klizača i plesača. Predstava kombinuje pozorišnu i muzičku umetnost sa klizanjem, spektakularne animacije i scene na ledu, a tu su nam i čuveni likovi od zečeva i ježeva i naravno vuka iz šume poznat najmlađim gledaocima.

masa-i-meda-na-ledu-u-Beogradu-1

Crtani film zasnovan je na priči o trogodošinjoj devojčici Maši i njenom drugaru Medi, bivšoj cirkuskoj zvezdi, i o  njihovom odnosu i dogodovštinama iz šume. Nastao je kao potreba da se na interaktivan način dočara odnos dece i starijih i njihova uzajmna osećanja i potrebe.

Ko je Maša zapravo?  Maša zaista postoji. Naime, umetnički rukovodilac projekta animirane serije Oleg Kuzovkin boraveći devedesetih godina na moru primetio je na plaži trogodišnju devojčicu koja je bila prilično druželjubiva osvojivši srca svih turista. Ali, bilo je i onih dana kada  je bila pomalo i naporna te su se skrivali od nje :). Nekoliko godina kasnije pojavila se crtana serija u nastavcima inspirisana našom nestašnom devojčicom.

Dovedite svog mališana i uživaje zajedno u pustolovini ispunjenoj smehom, humorom i dobrom muzikom!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh