od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet zanimljivosti» Najbolje strane vašeg horoskopskog znaka – Ovan, Bik, Blizanac

Svet zanimljivosti

najbolje-strane-vaseg-horoskopskog-znaka-cover

Najbolje strane vašeg horoskopskog znaka – Ovan, Bik, Blizanac

Ako ste se upoznali I prihvatili svoju lošu stranu ličnosti, lakše će vam biti da istini sagledate u oči u pozitivnom smislu. Ovo su vrline horoskopskih znakova, zbog kojih svi mi imamo krug ljudi koji nas voli, ceni I poštuje, a koji odgovara našem karakteru I stilu života.

Ovan – avanturisti, nisu zlopamtila, život znaju da učine uzbudljivijim, žive u trenutku, znaju iskreno I jako da se raduju kada im nešto lepo priredite, koliko brane sebe I svoje stavove – toliko brane I sve druge drage im ljude, zaljubljuju se brzo I ludo.

Bik – ne znaju da se pretvaraju, iskreni su i odani prijatelji, velike maze i dobri domaćini, uvek imaju korisne savete kako da ideju sprovedete u delo; pošto su hedonisti – uz njih će svi uživati, a ukoliko imate osećaj krivice zbog nečega – oni će vas podsetiti na sve vaše dobre strane.

Blizanci – odlični komunikatori I za rasprave I za analize, snalažljivi, vole sve što je novo, uvek imaju dve strane ličnosti, pa birajte koja vam više odgovara, inteligentni, otvoreni za upoznavanja, utiču pozitivno na sve oko sebe, aktivni su, ako ih sledite – uz njih je život provod!

P.S. – Nadam se da ne verujete slepo u sve što vam kažu. Imajte u vidu podznak, pozitivna I negativna životna iskustva, okolnosti u kojima ste razvijali stavove I životne vrednosti, kao I sve drugo što utiče na osobine I ponašanje ljudi. Ipak je ovo samo horoskop…

Autor teksta: Biljana Radojčić

Povezani tekst sa: Najbolje strane vašeg horoskopskog znaka – Rak, Lav, Devica, Najbolje strane vašeg horoskopskog znaka – Vaga, Škorpija, Strelac, Najbolje strane vašeg horoskopskog znaka – Jarac, Vodolija, Ribe

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh