od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet zanimljivosti» Najbolje strane vašeg horoskopskog znaka – Vaga, Škorpija, Strelac

Svet zanimljivosti

najbolje-strane-vaseg-horoskopskog-znaka-cover

Najbolje strane vašeg horoskopskog znaka – Vaga, Škorpija, Strelac

Ako ste se upoznali I prihvatili svoju lošu stranu ličnosti, lakše će vam biti da istini sagledate u oči u pozitivnom smislu. Ovo su vrline horoskopskih znakova, zbog kojih svi mi imamo krug ljudi koji nas voli, ceni I poštuje, a koji odgovara našem karakteru I stilu života.

Vaga – rađaju se šarmantni, pozitivno utiču na sve oko sebe, najsrećniji su kada su drugi srećni, talentovani su da rešavaju sukobe, vole lepotu, pa je prenose I na okolinu, znaju da vas podsete koliko I zašto vredite I osim što vole sebe da opuste – vole to da priušte I drugima.

Škorpija – nema odanijih prijatelja od njih I osobe su od poverenja, za njih ne postoje tabu teme, imaju ogomnu energiju I sposobnost da uz njenu pomoć učine čuda, sa njima možete da smišljate razne smicalice, cene svo što učinite za njih, a poseduju I sposobnost da primete sve novine.

Strelac – uz njih život je pustolovina, velikodušni su I spremni da učine što šta, a da ništa ne traže za uzvrat, druželjubivi I vesele naravi, čvrstih stavova, istraju u svojim uverenjima, dele iskustva I znanja, uvek znate na čemu ste sa njima i na njih uvek možete da se oslonite.

P.S. – Nadam se da ne verujete slepo u sve što vam kažu. Imajte u vidu podznak, pozitivna I negativna životna iskustva, okolnosti u kojima ste razvijali stavove I životne vrednosti, kao I sve drugo što utiče na osobine I ponašanje ljudi. Ipak je ovo samo horoskop…

Autor teksta: Biljana Radojčić

Povezani tekst sa: Najbolje strane vašeg horoskopskog znaka – Ovan, Bik, Blizanac, Najbolje strane vašeg horoskopskog znaka – Rak, Lav, Devica, Najbolje strane vašeg horoskopskog znaka – Jarac, Vodolija, Ribe

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh