od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet zanimljivosti» Najgore osobine horoskopskih znakova – I deo

Svet zanimljivosti

najgore-osobine-horoskopskih-znakova-I-deo

Najgore osobine horoskopskih znakova – I deo

Koliko god da znate o horoskopskim znacima, pretpostavljam pogotovo o svom znaku I karakteristikama, koliko god da verujete ili ne verujete u te urođene osobine – verujem da uvek volite da pročitete još neki tekst o horoskopu i da kažete – “ovo je tako tačno” ili “ovo uopšte nije moja odlika”! Prenosim vam u kratkim crtama ono što poznavaoci astrologije kažu o vašim najgorim karakteristikama…Teško je priznati svoje loše strane, biti racionalan I objektivan!

Ovan – trče pred rudu I idu glavom kroz zid, odlikuje ih nestrpljivost, veruju da su jedino oni u pravu I da samo njihovo mišljenje treba da se uvaži, znaju biti nezreli, moto im je – sada, odmah!

Bik –odlikuje ih posesivnost, tvrdoglavost do besvesti, lenjost i hedonizam, veliki su materijalisti i ne znaju za reč “podeliti”.

Blizanci – površni, brbljivi, sve ih interesuje, imaju mnogo hobija, ali ništa ih ne okupira dugo, ne znaju da slušaju druge I vole upadati u reč, a sa njima ljudi nikad ne znaju na čemu su.

Rak – krasi ih preterana opreznost I strašljivost, česta promena raspoloženja i preosetljivost na najbanalnije stvari.

Lav – narcisoidni, sujetni, egoistični, u stanju su da gaze preko svih da bi dobili ono što žele, misle da su centar sveta I da sve treba da se vrti oko njih.

Devica – skoni osudi svega I svačega, najmanja sitnica može da prouzrokuje osvetu, sitničavi, povremeno pesimisti, a svoje loše raspoloženje prenose na sve u svojoj okolini.

Autor teksta: Biljana Radojčić

Povezan tekst sa: Najgore osobine horoskopskih znakova – II deo

Pogledajte više iz kategorije: Svet zanimljivosti

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh