od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet zanimljivosti» Najgore osobine horoskopskih znakova – II deo

Svet zanimljivosti

najgore-osobine-horoskopskih-znakova-II-deo

Najgore osobine horoskopskih znakova – II deo

Koliko god da znate o horoskopskim znacima, pretpostavljam pogotovo o svom znaku I karakteristikama, koliko god da verujete ili ne verujete u te urođene osobine – verujem da uvek volite da pročitete još neki tekst o horoskopu i da kažete – “ovo je tako tačno” ili “ovo uopšte nije moja odlika”! Prenosim vam u kratkim crtama ono što poznavaoci astrologije kažu o vašim najgorim karakteristikama…Teško je priznati svoje loše strane, biti racionalan I objektivan!

Vaga – lepota I sopstveni izgled im je mnogo bitan, sa njima je dogovor nemoguć, non-stop se dvoume oko svega, skloni odustajanju od svojih stavova zarad mira I tuđe sreće.

Škorpija – kada ih povrede, razmišljaju samo o osveti I toj osobi će zagorčati ostatak života, manipulišu drugima do granice da ih učine ludim, kada pate – to je duboka depresija.

Strelac – “surov iskrenost” je mali pojam za njihovu iskrenost, misle da sve znaju I u sve se mešaju, samo nove I uzbudljive stvari čine ih srećnima, a u nedostatku istih su melanholični.

Jarac – kontrola je njihovo drugo ime, ne opuštaju se ni sekund, koristoljubivi su, vole negativne stvari I za njih je negativna energija duševna hrana, samoživi I ne mare mnogo za druge.

Vodolija – brzopleti, skoni osudi, bezosećajni, žive u svom svetu bez pravila, nude savete, a da ni ne slušaju sagovornika, žive u zabludi da su racionalni I objektivni, odani I kad ne treba.

Ribe – prepuštaju se okolnostima I nemaju kontrolu nad svojim životom, isuviše naivni I samoživi toliko da ne primećuju potrebe drugih ljudi, uvek glume žrtvu I skloni su patetisanju.

Autor teksta: Biljana Radojčić

Povezan tekst sa: Najgore osobine horoskopskih znakova – I deo

Pogledajte više iz kategorije: Svet zanimljivosti

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh