od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet putovanja» Najpovoljnija putovanja

Svet putovanja

last-minute-putovanja

Najpovoljnija putovanja

Postoje mnogi sajtovi koji nude jeftina putovanja i poređenje cena različitih turističkih agencija. Takođe, turističke agencije imaju i svoje last minute ponude kojima nude najpovoljnija putovanja ka određenim destinacijama. Mnogi ljudi su skeptični prema last minute ponudama iz nekoliko razloga. Prvo, polaze od naše stare poslovice: „Koliko para toliko i muzike“. Plaše se šta će ih sačekati kada krenu na put i brinu o tome kako bilo ko ima interes da putovanje nudi po toliko niskim cenama. Drugo, ne usuđuju se da sačekaju last minute ponudu, jer možda im neće odgovarati datum polaska i smeštaj.

Lično mislim da last minute ponuda najviše odgovara ljudima koji putovanje ne planiraju unapred, kojima nije toliko važno gde će boraviti ni u kakvim uslovima, onima koji nemaju poslovne obaveze, pa mogu da otputuju bilo kada, kao i onima kojima je cena presudna za putovanje.

Najpovoljnija putovanja svakako jesu putovanja u poslednjem momentu i van sezone. S’druge strane, najpovoljnija putovanja su i ona najmanje prodavana u određenoj turističkoj agenciji ili one destinacije za koje je preostalo tek nekoliko praznih mesta da bi se popunio autobus. Ne znači da je svako najpovoljnije putovanje najlošijeg kvaliteta. Samo se dobro informišite o uslovima, a sve dalje je uživanje!

Pogledajte našu ponudu iz kategorije: Turističke agencije!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh