od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet enterijera/eksterijera» Najpoželjniji trendovi u uredjenju doma

Svet enterijera/eksterijera

najpozeljniji-trendovi-u-uredjenju-doma

Najpoželjniji trendovi u uredjenju doma

Online šoping destinacija Polyvore, koja ima bazu od čak 20 miliona korisnika, sastavila je listu trendova u uređenju prostora za 2017. Istražili su šta se najčešće traži, tako da ova lista može poslužiti svima koji ne znaju šta da odaberu za dekoraciju svog životnog prostora.

STOČIĆ S MERMERNOM PLOČOM – Mada za njih treba izdvojiti nešto više novca jer je mermer skup, ipak se isplati jer su u trendu već nekoliko sezona.

STOLICE S KRZNOM – Nekada je krzno na nameštaju bilo čisto iz praktičnih razloga, ali u 2017. postaće must have. Ukoliko želite da naglasite i učinite toplijom vašu dnevnu ili spavaću sobu, odaberite stolicu ili fotelju presvučenu krznom, ili kupite prekrivač od veštačkog krzna.

PLETENE KORPE – Povoljne su i u trendu, ali su takođe i funkcionalne. Proizvode se u raznim veličinama, a ponekad i u više boja i dezena. Mogu da posluže za odlaganje raznih stvari – sitnica koje su često neophodne, novina, sitnih dečjih igračaka. Takođe, mogu da se koriste i za odlaganje prljavog veša. U svakom slučaju, gde god da se stave, ulepšaće enterijer.

BARSKE STOLICE U IDUSTRIJSKOM STILU – Industrijski stil je preko noći postao ultrapopularan. Njegova najveća prednost je to što se poprilično lako uklapa u razne pravce, te stoga na zanimljiv način se može spojiti naizgled nespojivo, pa ne čudi što je toliko omiljen. Barske stolice sa gvozdenim postoljem i drvenim sedalnim delom idealan su dodatak dnevnom boravku ili trpezariji, ali ne treba ih uzimati samo zato što su moderne ako ne volite taj stil.

POSTELJINA U BOHO STILU – Pomalo otkačena, pomalo romantična – posteljina u boho stilu među najtraženijim je komadima kada je tekstil u pitanju. Možete da izaberete otkačeni, višebojni dezen – ili da se priklonite romantičnom, nežnom stilu koji će od spavaće sobe stvoriti pravu malu oazu.

najpozeljniji-trendovi-u-uredjenju-doma-1

GEOMETRIJSKE STAKLENE VAZE / SAKSIJE – Ako je suditi po pretragama na Polyvoru, velike biljke su out, a male i decentne geometrijske staklene vaze, u kojima je najčešće posađen  sukulent, veliki su hit. Osim što ne koštaju puno, sukulenti su izuzetno zahvalni jer ne traže previše pažnje i nisu osvetoljubivi ako ih zaboravite zaliti.

S.S.

Pogledajte iz naše kategorije:  ENTERIJER, UREĐENJE ENTERIJERA,

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh