od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet obrazovanja» Obrazovanje na internacionalnom nivou

Svet obrazovanja

Brook Hill International School-naslovna

Obrazovanje na internacionalnom nivou

Svako želi detetu da obezbedi najbolje obrazovanje, koje će ga spremiti za buduće životne izazove. Ukoliko niste znali, u Beogradu postoji mogućnost da školujete svoje dete u internacionalnoj školi koja primenjuje Nacionalni obrazovni program Engleske i Velsa, a to je Brook Hill International School. Ovaj program podrazumeva rad u malim grupama, individualno praćenje i podsticanje sposobnosti kod dece, te obezbeđuje najbolji kvalitet nastave, učenje kroz igru kako u teoriji tako i u praksi, kao i mogućnost daljeg školovanja na univerzitetima širom sveta.

Brook Hill International School-1

U sklopu Brook Hill International School postoje sledeći programi: vrtić i predškolska ustanova (za decu od 3-4 godine, odnosno od 4-5 godina), zatim osnovna škola, kao i srednja škola, tj. gimnazija. Deca ovde, u zavisnosti od programa, uče sve o prirodnim i društvenim naukama, zdravoj hrani i neophodnosti sporta, tehnologiji i umetnosti, a organizovani su i različiti događaji, klubovi za vannastavne aktivnosti, letnji kamp za decu od 3-18 godina, školski autobus, produžen boravak … Obezbedite deci prijatan boravak u vrtiću i uživanje u predškolskim i školskim obavezama!

Upis u 2017/2018 školsku godinu je u toku. Za više informacija, kontaktirajte ih putem email adrese office@brookhill.edu.rs, telefona 011-369-1310 ili posetite njihov web sajt www.bookhill.edu.rs.

Brook Hill International School-2

Pogledajte više iz kategorije: Predškolske ustanove i vrtići, Privatne gimnazije, Privatne osnovne škole

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh