od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet obrazovanja» Obrazovni sistem „Ruđer Bošković“

Svet obrazovanja

rudjer-boskovic-cover

Obrazovni sistem „Ruđer Bošković“

Ruđer Bošković predstavlja internacionalni obrazovni sistem koji čini osnovna škola kao prva privatna osnovna škola u Srbiji koja je akreditovana od strane Ministarstva prosvete, kao i akreditovana privatna gimnazija „Ruđer Bošković“ , opšteg smera. Takođe, ovaj obrazovni centar primenjuje i međunarodne Cambridge programe za osnovce i srednjoškolce, a od školske 2015.godine u ovaj program mogu da se uključe i najmlađi uzrasta od 3 -11 godina, čiji je nastavni plan naravno prilagođen uzrastu.

2016. godina donela je još jednu novinu, a to je da učenici od sada mogu da polažu i dobiju međunarodni sertifikat nemačkog jezika različitih nivoa, jer je internacionalni obrazovni sistem „Ruđer Bošković“ postao licencirani ispitno-jezički OSD centar! Svi oni koji iz različitih razloga žele trajni, međunarodno priznat sertifikat nemačkog jezika, mogu svoje znanje da usavrše i na kraju testiraju kako bi dobili ÖSD diplomu. Ispiti su podeljeni u 10 celina na 6 nivoa znanja i obavljaju se u skladu sa Zajedničkim evropskim okvirom za žive jezike.

 

rudjer-boskovic-sertifikat-za-nemacki

 

Ukoliko imate želju za daljim usavršavanjem na fakultetima u zemljama gde se govori nemačkim jezikom, ovakva diploma vam je neopodan preduslov za upis. S druge strane, mnogo je i onih ljudi koji bolje uslove za život i rad prepoznaju u zemljama poput Nemačke i Austrije, ali da biste tamo zaista dostigli „bolji život“ – znajte da su znanje i sertifikat nemačkog jezika preko potrebni! O svemu možete više da pogledate na sajtu www.osboskovic.edu.rs

Autor teksta: Biljana Radojčić

Pogledajte više u kategoriji: Obrazovni centri

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh