od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet zanimljivosti» Osobine muškaraca prema mesecu u kom su rođeni

Svet zanimljivosti

osobine-muskaraca-prema-mesecu-u-kom-su-rodjeni

Osobine muškaraca prema mesecu u kom su rođeni

Verovatno većina muškaraca niti veruje, niti se okupira bilo kakvim informacijama koje su poput horoskopa I tome sličnim stvarima. Međutim, žene I te kako vole unapred da “znaju” sa kim imaju posla I kakve su pretpostavke o određenim ličnim karakteristikama. Naravno da ne može slepo da se verujem ovome, ali evo šta karakteriše muškarce prema tome u kom su mesecu rođeni.

Januar – muškarci rođeni u ovom mesecu su tihi I rezervisani, pažljivi I romantični, ali svoju ljubav ne znaju da izraze rečima. Odani su I vole da udovoljavaju drugima, ali su I ljubomorni. Dobri kao domaćini I porodični ljudi, mada su skloni kritikovanju drugih. Nisu mnogo društveni, ali su inteligentni, ambiciozni, organizovani, vredni , vole da uče I podučavaju druge.

Februar – ovi muškarci su kontradiktorni: apstraktni, ali vole realnost; temperamentni I tvrdoglavi, ali tihi; pošteni I odani, ali vole slobodu; osetljivi I iskreni, romantičnog duha, ali ne žele tu svoju stranu da pokažu; vole nova poznanstva, ali zbog stidljivosti to ne dolazi do izražaja, više su zatvoreni tipovi, ali vole da se zabavljaju.

Martovski muškarci su atraktivnog izgleda, uzdržani, nežni, tajnoviti I teže spokojstvu. Ne vole svađe I teško se naljute. Vole da udovoljavaju I imaju prirodnu empatiju I sposobnost procenjivanja drugih ljudi. Pouzdani su, naivno iskreni, velikodušni partneri u svakom smislu. Vole putovanja I pažnju. Takođe, skloni su osveti, sanjarenju, ishitrenim potezima…

U aprilu se rađaju pomalo sebične, ljubomorne I osvetoljubive osobe, okrenute ispunjavanju sopstvenih želja I ciljeva, ali često I žale zbog određenih odluka. Takođe su I ljubazni, velikodušni, emotivni I hrabri. Vole aktivan I dinamičan život, pažnju, diplomate su po prirodi, vole društvo I dobri su prijatelji, pa su često u ulozi tešitelja , skloni rešavanju tuđih problema I podsticanju drugih, ali I sebe na različite stvari.

Nastavak na sledećoj  strani…..

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh