od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Svet putovanja

vila-barovic-planinski-odmor-1

Planinski odmor

Verovali ili nepostoje ljudi koji ne vole more i radije biraju letovanje na nekoj od prelepih planina Srbije. Jedna od najlepših i najpoznatijih u te svrhe je Zlatibor, na kojem postoji mnoštvo hotela, vila i apartmani Zlatibor koji su vam na raspolaganju ukoliko poželite planinski odmor.

Vila Barović je jedna od onih koje nude luksuzni apartmanski smeštaj. Nalazi se u blizini jezera, ali i centra, a smeštaj nudi tokom cele godine. U sklopu Vile Barović nalazi se bazen koji ima pokretni krov, SPA centar i caffe bar, a gostima je dostupan i besplatan Internet, parking sa video nadzorom, dečije igralište i mnogi drugi sadržaji, tako da je idealna kako za porodice sa decom, tako i za parove koji žele da se opuste uz romantični vikend.

U sklopu SPA centra vile Barović nalazi se i parno kupatilo, hidromasažni bazen i sauna, a na raspolaganju su i različite masaže koje pružaju stručno osposobljeni maseri. Caffe bar u sklopu Vile Barović gostima je na raspolaganju i noću, prema tome nema mesta za dosadu i tokom celog dana možete uživati u svom planinskom odmoru bilo u vili ili van nje!

Posetite sajt www.vilabaroviczlatibor.com na kome možete izvršiti i on-line rezervaciju za apartmanski smeštaj po vašem izboru.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh