od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet putovanja» Planinsko – zdravstveni turizam

Svet putovanja

hotel-mons-1a

Planinsko – zdravstveni turizam

Jedna od najpoznatijih planina Srbije – Zlatibor, ima najdužu tradiciju u turizmu i osim različitih adrenalinskih atrakcija kako zimi, tako i leti, pruža vam mogućnost i za zdravstveni turizam. Klima na Zlatiboru je specifična, te ova vazdušna banja pomaže pri lečenju različitih duhovnih i telesnih oboljenja: poboljšava krv, pogodna je za lečenje anemije, disajnih organa, štitaste žlezde, infekcija, oporavak od operacija…

hotel-mons-2a

Osim za zdravstveni turizam, Zlatibor je atraktivan i za zimovanje. Ljubiteljima skijanja na raspolaganju su 4 staze koje kreću od ski centra Tornik, osposobljene su veštačkim osnežavanjem, pa možete da doživite pravo zimovanje i bez pravog snega. Koji god da je povod za vaš boravak, ukoliko vam je potreban smeštaj na Zlatiboru – MONS hotel i apartmani imaju interesantnu ponudu!

hotel-mons-3a

Osim što ima apartmanski smeštaj sa terasama i obezbeđenim parkingom, MONS hotel i apartmani gostima pružaju na raspolaganje cafe restoran, luksuzni wellness & spa centar koji uključuje slanu sobu, parno kupatilo, finsku saunu, toplu kupku, hidromasažnu kadu i različite relax masaže, zatim teretanu za odrasle i dečiju igraonicu za najmlađe goste. Potrudili smo se da vaš boravak na samoj po sebi atraktivnoj, prirodnim lepotama bogatoj planini učinimo još lepšim u ovom smeštaju na Zlatiboru. Dođite i lično se uverite u to!

Posetite nas i na sajtu www.mons-zlatibor.com

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh