od 30rsd/dnevno

Svet kulinarstva

pohovan-luk-cover

Pohovani luk

Sastojci:

-1 jaje
-1/4 šolje biljnog ulja
-1 šolja mleka
-1 šolja brašna
-1/2 kašičice soli
-1 prašak za pecivo
-2 velika crna luka iseckana na kolutove
-1/2 šolje brašna za premazivanje luka

Priprema: Umutiti jaje, ulje i mleko na sporoj brzini. Dodati brašno, so i pecivo i mutiti dok ne postane glatka smesa. Staviti luk u brašno, zatim u pripremljenu smesu, i pržiti dok ne postane smeđe boje.

Prilog koji idealno ide uz različite vrsta mesa kao glavnog obroka, npr. piletina ili svinjsko meso.

Pogledajte iz naše ponude kategoriju: Restorani

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh