od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Dečiji svet» Predškolske ustanove Beograd

Dečiji svet

elektronska prijava

Predškolske ustanove Beograd

U Beogradu postoji 17 predškolskih ustanova u koje je od nedavno moguće elektronskim putem konkurisati za mesto deteta bilo kog uzrasta. A evo o čemu je reč! Do sada ste za prijavu deteta u predškolske ustanove Beograda morali da prikupite gomilu papira koji dokazuju da li je vašem detetu omogućen upis u ustanovu za koju biste želeli da konkurišete. Tu su zahtev za upis deteta u željenu predškolsku ustanovu – predškolske ustanove i vrtići, izvod iz matične knjige rođenih za svu decu ukoliko ih imate više, zatim potvrda iz doma zdravlja da je dete sposobno za kolektiv, kao i potvrda da su roditelji u radnom odnosu, tj. izvod iz PIO fonda za oba roditelja ukoliko su zaposleni.

Opština Beograd je omogućila svojim građanima da uštede vreme i energiju za prikupljanje i prijavu uz pomoć jednistvenog naloga na sajtu www.euprava.gov.rs, a uz otvoren nalog na ovom portalu. Sistem elektronske prijave omogućava povezivanje svih državnih institucija i obezbeđuje dostupnost svih neophodnih dokumenata za različite zahteve i potrebe građana. Međutim, šalteri za ove potrebe nisu ukinuti!

Svi građani koji i dalje žele ili pak nemaju mogućnost elektronskog prijavljivanja za upis  mogu lično da dođu i konkurišu u bilo kojoj predškolskoj ustanovi Beograda. Nadamo se samo da će u budućnosti takođe i građani drugih gradova Srbije biti privilegovani za ovakvu značajnu olakšicu!

Pogledajte kategoriju: Predškolske ustanove i vrtići!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh