od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Dečiji svet» Proslave dečijih rođendana

Dečiji svet

deciji-rodjendani-cover

Proslave dečijih rođendana

Za decu je rođendan uvek poseban događaj, jer sa svakom većom cifrom godina – osećaju se odraslije, moćnije, odgovornije, lepše… Zato je proslava dečijih rođendana neizostavan deo porodičnih zabava. Deca bi naravno želela da pozovu sve drugare na proslavu, a ako je vaše dete izuzetno društveno ili ide u veliku grupu u zabavište ili školu – veoma je teško odabrati krug zvanica, ako niste u prilici da organizujete bogatu i veliku zabavu za sve mališane.

Ukoliko planirate proslave dečijeg rođendana kod kuće, potrudite se da prostor za decu bude siguran za igru i obezbeđen od eventualnih povreda kojima su deca sklona. Ako vam se pruža prilika da proslava rođendana bude na otvorenom – to je idealno za decu, jer borave na otvorenom i imaju više prostora za sve dečije aktivnosti. Takođe, ako želite da sačuvate red i mir u kući – rešenje su sad već mnogobrojne dečije igraonice sa namenom proslave rođendana, takozvane – dečije rođendaonice.

U sklopu ponude dečijih rođendaonica postoje različiti paketi koji uključuju kombinacije različitih usluga – prostor, dekoraciju rođendaonice, piće, hranu i pribor za jelo, profesionalne animatore za decu, osoblje odnosno stručnu poslugu, pozivnice za rođendan, poklon za slavljenika i sve druge neophodne stvari. Zakup dečijih rođendaonica se vrši na nekoliko sati, a cena zavisi od paketa usluga.

Odaberite onu opciju za proslavu dečijeg rođendana koja je za vaše potrebe i mogućnosti, ali i za decu najbolji izbor!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh