od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet lepote» Protiv pomorandžine kore uz pomoć kafe

Svet lepote

pomorandza-kora

Protiv pomorandžine kore uz pomoć kafe

Reč Celulit!

Teško nam je i da je  izgvorimo  a još teže da je pročitamo sa sopstvenog  tela. Čini mi se, što smo starije to tragičnije doživljavamo pojavu celulita i to u tolikoj meri da je u stanju da nam upropasti dan, radnu nedelju pa čak i odlazak na more.

Roji nam se bezbroj pitanja u glavi-da li sam debela,koliko treba da smršam, da li je to znak da starim..koliko sam privlačna?

Prestanite da verujete u mitove!

Danas 80 % žena ima  celullit, bilo da su mladje devojke ili  žene u srednjim godinama, manje ili više vidljiv u zavisnosti od mesta na kom se nalazi i fazi razvoja. Celulit nastaje usled nagomilavanja masnoća i toksina ispod površine kože stvarajući izgled “pomorandžine kore“. Javlja se u svim starosnim dobima, bilo da  ste mršave ili ne a uzrok su nedovoljna fizička aktivnost, nepravilna ishrana,minimalan unos čiste vode u organizam.

kafa-protiv-celulita

Uz pomoć trika sa malo taloga kafe i nekoliko kapi maslinovog ili bademovog ulja ublažite izgled pomorangžine kore i sprečite dalju pojavu celulita. kružnim pokretima umasirajte smesu  na predele tela pod celulitom i ostavite  da  odstoji nekoliko minuta. Potom je isperite omiljenom kupkom. Postupak ponovite dva puta nedeljno.

SAVET: Više fizičke aktivnosti, šećer posle 19h-zabranjeno, i do 2 l vode dnevno.

Ne budite lenje, rezultati će vas oduševiti!

Pogledajte firme iz kategorije: Kozmetički saloni!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh