od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet ljubavi i seksa» Raspored sexa u toku jednog dana

Svet ljubavi i seksa

raspored-seksa-u-toku-jednog-dana

Raspored sexa u toku jednog dana

Sex vam je nešto kao raspored obroka! Doručak se ne sme preskakati, to nikako! Užina je jako bitna, naravno ručak – ko još preskače ručak i večeru..da da , nikako se nje ne treba odricati. Držite se tog zlatnog „rasporeda „ i bićete raspoloženi, nasmejani i puni radnog elana 24h.

Jutro traje od 07h do 10h – naučnici nam poručuju da je ovaj obrok najvažniji i treba ih poslušati. Jutarnji sex je zapravo najzdraviji a evo i zašto. Ujutru je nivo testosterona na vrhuncu, vaš dečko je odmoran i pun energije. Visok testosteron + energija = odličan sex. Devojke nećete znati šta vas je spopalo s rane zore ali ćete itekako uživati prvenstveno u dužem sexu. Takođe, malo jutarnje akcije oslobađa endofrin koji će vas držati nasmejane do užine.

Užina je između 12h i 13h – Opet savetuju naučnici, a oni su uvek u pravu :) Odložite svoj sendvič u fioku i zbrišite iz kancelarije na jednu brzinsku užinu. Ne samo da ste razbili monotoniju iz kancelarije već će vam sex biti ekstra nevaljao i tajanstven a  tako treba da ostane. Vratiće se u kancelariju puni samopouzdanja spremni da napadnete ostatak dana. Samo nemojte zaspati za stolom!

raspored-seksa-u-toku-jednog-dana-1

Vreme ručka je između 15h i 19h. Izuzetno bitan obrok, oglašavaju se zamislite ko – naučnici :). Sve znamo..umorni ste od posla i zamišljate trenutak kada uskačete u svoj krevet i tonete u jastuk. Neeee! Neprostiva greška. Sex je poput droge, pokreće određene rekcije u mozgu koji nam daju osećaj euforije. Vaše telo oslobađa oksitocin i endofrin i mnošto dobrih hormona koji imaju sedativna dejstva. Bićete smireni nakon napornog dana na poslu.

I za kraj večera između 23h i 03h Može se preskočiti ali ne bi bilo poželjno. Bilo da ste u nekom restoranu,  kod kuće ili u nekom hotelu, sex noću može biti izuzetno sexi.

Zaključak: Jutarnji sex je najzdraviji i najlepši ali svakako vi se odlučite za onaj koji vam najviše prija. Ali, zapamtite, naši naučnci ne preporučuju izostanak  obroka :)

Komentari

  1. Malina

    Divno je sve to kad je neko blizu toliko da skokne na užinu… Međutim, glavni obroci su važni za održavanje linije… Svako shodno svojim potrebama i mogućnostima…pratite svoj ritam i sve je eeextraaaaa

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh