od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Svet lepote

sto-za-masazu

Relax masaža

Radimo i živimo u vremenu gde nas posao i život uvlače  u mašinu, melju i okreću tolikom brzinom da na kraju dana čeznemo za dobrim krevetom i zdravim snom. Međutim, koliko god krevet bio udoban a san dug i čvrst budimo se sa bolom u leđima, vratu, vrtoglavicom i jakim migrenama.

Naša telo pamti višečasovna sedenja za kompjuterom usled čega se javlja bol u ramenom pojasu i ledjima, a migrena nas prati u stopu kao posledica ukočonisti u vrtau i smnjenom dotoku krvi i kiseonika u mozak.  Vreme je da počastite svoje telo dobrom relax masažom.

relaks-masaza

Relax masaža je  blaga ručna masaža koja ima za cilj opuštanje organizma, podizanja opšteg zdravstvenog stanja, relaksaciju mišića i za nas najbitniji momenat – oslobađa od  stresa i napetosti.

Najdelotvornije mašaže kada su stres i napetost u pitanju su aroma masaže kod koje su zastupljena eterična ulja. Najčešće se može prepoznati miris  ulja lavande, koje opušta  čitavo telo, smanjuju stres i probleme emotivne ili psihološke prirode.

Relax masaža može biti masaža celog tela ili parcijalna ( noge, ruke, lice, abdomen, stopala, grudni koš i vrat ), za koju god  relax masažu da se odlučite, naša preporuka je Estetski centar Crno beli svet. Ljubazno osoblje će vas sprovesti kroz mirišljavu riznicu relax masaža i okrepiti vaš duh i telo!

Pogledajte firme iz kategorije: Masaža!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh