od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet ugostiteljstva» Restoran i kafana Katun

Svet ugostiteljstva

restoran-katun-cover

Restoran i kafana Katun

Ukoliko tražite restoran u Beogradu koji će vam pružiti bogat izbor jela domaće kuhinje, a da je ambijent u nesvakidašnjem etno stilu – Katun restoran i kafana može biti pravi izbor za vas. Kad kažemo nesvakidašnji ambijent, mislimo na restoran u Beogradu koji krase detalji nekadašnjih starih domaćinstava poput starih pertolejskih lampi, ručno tkanih ćilima I ostalih rukotvorina, zaprežna kola…

Katun predstavlja autentični spoj srpsko-crnogorskog restorana nacionalne kuhinje, a oduševiće vas specijalitetima kuće kao što su smočani kačamak, raštun, priganice, popeci, uvek vruće lepinje od potočarskog brašna,  pljevaljski sir, njeguška pršuta, kajmak,  jagnejtina ispod sača I mnoga druga jela domaće kuhinje, kao I specijaliteti sa roštilja.

Kada je izbor pića u pitanju, u ponudi su aperitivi, kvalitetna vina I ostala probrana pića. 50 je broj kapaciteta gostiju koju može da primi ovaj restoran u Beogradu, dok leti u bašti može da uživa još 40 osoba, a gosti imaju obezbeđeno parking mesto, kao I WiFi Internet. Informacija o jelovniku I kontakte možete pronaći na sajtu www.kafanakatun.com dok za kompletan doživljaj I ugođaj morate posetiti ovaj jedinstveni restoran u Beogradu!

Autor teksta: Biljana Radojčić

Pogledajte još iz kategorije: Etno restorani

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh