od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Svet ugostiteljstva

restoran-legenda-cover

Restoran Legenda

Tražite li mesto blizu Beograda gde biste se sa porodicom ili prijateljima mogli opustiti u prijatnom ambijentu, okruženi prirodom i ponekom životinjicom? Ili vam je možda potreban nesvakidašnji prostor za organizaciju venčanja, poslovnih i drugih proslava ?

restoran-legenda-2Imamo za vas idealno mesto. Reč je o restoranu Legenda nadomak Beograda koji sadrži sve bitne komponente neophodne za savršen predah od svakodnevnih obaveza, kao i za sva veća okupljanja. Ranč – restoran Legenda nudi vam ceo hektar bogatog sadržaja kao što je fontana, mini zoo-vrt, dvorišno igralište za decu kao i igraonicu unutar objeka, mirno uređeno šetalište pokraj savske marine i okoline, a dozvoljen je i boravak kućnih ljubimaca.

restoran-legenda-1Ukoliko planirate organizovanje venčanja ili bilo koju drugu porodičnu ili poslovnu proslavu, ili pak poslovni ručak, restoran Legenda vam nudi mogućnost da taj dan podelite sa čak 250 zvanica. Ranč obuhvata 4 bašte, 2 otvorena bara, klimatizovan unutrašnji prostor, parking i besplatan Internet za sve goste.

Organizaciju proslave možete da prepustite iskusnom osoblju ovog restorana, kao i da zatražite uslugu keteringa ukoliko vam je potrebna. Kada je meni u pitanju, možete da naručite i tradicionalne i inostrane specijalitete, kao i vina. Zanimljiva i bogata ponuda ovog restorana učiniće svaku vašu proslavu nezaboravnom!

Rezervišite svoje mesto na vreme – www.restoranlegenda.com

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh