od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Svet ugostiteljstva

terminal-1

Restoran Terminal

Beogradsku opštinu Vračar krasi jedan od prelepih ugostiteljskih objekata – restoran Terminal. To nije samo mesto koje nudi bogat izbor hrane i pića, već je to spoj svih gastronomskih užitaka koje može jedan restoran da vam pruži – počevši od neuobičajenog luksuznog ambijenta, preko spremanja do služenja najrazličitije hrane i pića, koji i svojim izgledom mame uzdahe, a da ne pričamo o ukusu!

restoran-terminal-coverrestoran-terminal-3

rstoran-terminal-1U sklopu restorana Terminal je prelepa bašta i lounge bar, a na spratu površine 200m² nalazi se deo pogodan za manje poslovne i privatne proslave sa otvorenom kuhinjom. Kapacitet restoranskog dela je 60 osoba ukoliko je predviđeno sedenje, a ukoliko želite da organizujete koktel proslavu – možemo da ugostimo do 120 ljudi. Za poslovne i privatne proslave imamo specijalan biznis meni, koji možemo prilagoditi svačijem ukusu.

Još jedna prednost restorana Terminal je ta što u svojoj ponudi ima i dečiji meni, koji je na žalost retkost u ponudama restorana. Takođe, ukoliko želite da obradujete nekog ekskluzivnom i originalnom večerom – restoran Terminal nudi vam nesvakidašnji poklon vaučer za drage osobe i važne poslovne partnere. Onaj kome je vaučer namenjen obezbeđen je sto sa najlepšim pogledom , posebna usluga osoblja, kao i poseban servis od strane ovog restorana. Prepustite se luksuznim i ekskluzivnim užicima!

Više o ponudi i restoranu Terminal pogledajte na sajtu www.terminalgastrobar.rs.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh