od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet putovanja» Rezervacije i cene turističkih aranžmana

Svet putovanja

turisticki-aranzmani-5

Rezervacije i cene turističkih aranžmana

Mnogo je  agencija koje u svojoj ponudi imaju najrazličitije destinacije za bilo koji vid odmora i opuštanja. U moru takvih turističke agencija, jako je teško opredeliti se za određeno mesto i tip aranžmana, a treba uklopiti i prevoz i datum putovanja koji vam odgovara.

turisticki-aranzmani-2

Ukoliko spadate u one koji već ove godine planiraju za narednu, postoji rana rezervacija aranžmana ( first minute ). Cene turističkih aranžmana tada mogu biti znatno jeftinije u odnosu na cene aranžmana koje su aktuelne kada sezona već uveliko počne, a i mnoge agencije tada daju popuste za ranu rezervaciju. Možda niste znali, ali za agencije je već mart – mesec pripremanja turističke letnje sezone, koja traje sve do oktobra. Prema tome rani booking, odnosno rane rezervacije aranžmana možete izvršiti van sezone.

turisticki-aranzmani-3

Međutim, ukoliko spadate u osobe koje ne vole ili nemaju mogućnost da planiraju unapred – tu su uvek aktuelne poslednje, odnosno last minute ili ultra last minute ponude. Cene turističkih aranžmana za ovakve usluge su znatno snižene, ali morate da izvršite rezervaciju ponude odmah i bukvalno na put krećete za par dana, ako ne i već sutradan.

Zato – spremite kofere, pasoše i ostale dokumente na vreme, i pravac – u mesto vaših snova!

Pogledajte ponudu iz naše kategorije: HoteliAvio kompanije, avio karte

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh