od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet ugostiteljstva» Riblji restoran Papalada

Svet ugostiteljstva

riblji-restoran-paralada-cover

Riblji restoran Papalada

U vreme posta, ali i onda kada vam se jede laganija hrana poput ribe i morskih specijaliteta, izbor hrane je malo sužen. Međutim, rešenje mogu da pruže restorani koji u svojoj ponudi imaju ovakvu vrstu hrane. Jedan od vaših izbora može biti riblji restoran Papalada, koji osim što u restoranu ima bogatu ponudu hrane iz mediterantske kuhinje – uživanje u različitim specijalitetima može da vam omogući i u vašem domu dostavom na određenu adresu.

Ovaj restoran osim ribljih specijaliteta iz Jadrana nudi i veliki izbor morskih plodova, crni rižoto, različite paste i obrok salate, kao i druga nacionalna crnogorska jela. Ukoliko živite u Beogradu, mediterantska kuhinja vam je na dohvat ruke, jer se Papalada restoran nalazi u samom centru grada, a nudi uvek sveže ulovljenu ribu koju pripremaju eksperti u kulinarskim veštinama.

Mediterantsku kuhinju upotpuniće i široki izbor pića, a stručno osoblje ovog ribljeg restorana može da vam predloži koje je vino u skladu sa vašim izborom hrane! Osim toga, riblji restoran Papalada svojim rustičnim enterijerom obezbeđuje potpuno uživanje.

U sklopu restorana postoji i VIP deo pogodan za proslave koje broje do 14 ljudi. Takođe, možete zakupiti i ceo prostor, te organizovati slavlje po vašoj želji i merilima. Kapacitet ribljeg restorana Papalada je do 60 osoba u zatvorenom delu i do 24 ljudi ukoliko vreme dozvoljava koriščenje prelepe bašte. Vikendom se organizuje lagana živa svirka, a tu su i povremene promocije hrane i pića. Informišite se više o svemu na www.papalada.com

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh