od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Dečiji svet» Rođendaonica za decu i odrasle

Dečiji svet

rodjendaonica-za-decu-i-odrasle

Rođendaonica za decu i odrasle

Ako se pitate gde možete proslaviti divan dan svog deteta, a da to nije u kući ili stanu gde živite, rešenje može biti rođendaonica. Organizovanje rođendana za decu može biti komplikovana stvar, ali ako imate stručnu pomoć I unapred osmišljen plan proslave dečijih rođendana – sve je lakše!

Nanina kućica je i rođendaonica i igraonica za decu. U okviru ove rođendaonice u Beogradu možete da zakupite prostor za divan dan svog deteta u trajanju do 3 sata, a Nanina kućica vam obezbeđuje konobara, animatora, devojku koja brine o deci u igraonici I naravno hranu I piće za decu. Postoje različiti paketi koji su prilagođeni za rođendane sa do 35 dece I isto toliko roditelja koji su smešteni na spratu, a o kojima brine konobar dok mališani uživaju u aktivnostima I sadržaju ove rođendaonice u Beogradu.

Nanina kućica osim rođendana organizuje i proslave krštenja ili bilo koju drugu proslavu koju poželite za vaše dete. Pošaljite upit putem kontakt forme na sajtu www.naninakucica.com ili pozovite telefonom I rezervišite termin za bilo koji divan dan vašeg deteta!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh