od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet obrazovanja» Sajam obrazovanja

Svet obrazovanja

sajam-obrazovanja-cover

Sajam obrazovanja

Za sve one koji žele ove godine žele da upišu osnovne ili master studije, sajam obrazovanja će biti pravo mesto za okupljanje i prikupljanje informacija o uslovima upisa i programima fakulteta ne samo u našoj, već i u inostranim zemljama. Ovo je 14.Međunarodni sajam obrazovanja – EDUfair™ 2017 I ove godine se održava 10. I 11.03. u hotelu Crowne Plaza Beograd, a za posetioce će biti otvoren od 10-18h.

sajam-obrazovanja-1

Poseban akcenat ove godine biće stavljan na MBA studije, koje postaju sve popularniji akademski program  I kod nas, a u svetu su već uveliko poznate I priznate. Preko 100 izlagača biće predstavljeno budućim studentima, roditeljima I svima onima koji su željni da se usavršavaju. Na sajmu obrazovanja se predstavljaju kako državni tako I privatni akreditovani univerziteti, fakulteti I visoke škole, a Slovenija je počasni gost ovogodišnje manifestacije. Osim obrazovnih ustanova, ambasade pronalaze interes da na ovom sajmu predstave svoje programe stipendiranja.

Ukoliko imate interesa da školovanje nastavite u inostranstvu  – ovo je pravo mesto da prikupite sve bitne informacije pre nego što se odlučite na dalji korak koji će vam značiti za ceo život!

Pogledajte više iz kategorije: Univerziteti, Ambasade

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh