od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet putovanja» Sajam turizma 2017.

Svet putovanja

sajam-turizma-2017-3

Sajam turizma 2017.

Ove godine na Beogradskom sajmu od 23-26.februara biće organizovan 39. Međunarodni sajam turizma koji će okupiti najvažnije predstavnike iz sveta turizma, kao i sve ljubitelje putovanja u zemlji i inostranstvu. Ovo je najznačajnija manifestacija u okviru turizma, a svoje first minute ponude predstaviće mnoge turističke agencije iz Srbije i regiona.

sajam-turizma-2017

Budući da turizam i ugostiteljstvo uvek idu ruku pod ruku, na ovom okupljanju predstaviće se 13. put i preduzeća koja se bave prodajom horeca opreme.

sajam-turizma-2017-2Takođe, za ovaj sajam vezuje se i 8. Beowine – sajam vina, koji promoviše vinski turizam i okuplja domaće i regionalne vinarije, tj.proizvođače i distributere vina, vinske podrum, kuće vina i vinoteke, kao i one koji se bave prodajom opreme za vinarstvo i vinogradarstvo.

 

sajam-turizma-2017-1Ukoliko planirate bilo kakvo putovanje ove godine, predlažem vam da sačekate first minute ponude na ovogodišnjem sajmu. Pripremite novce unapred i uplatite turistički aranžman po najpovoljnijoj ceni! Srećaaan puut!

Autor teksta: Biljana Radojčić

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh