od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet ugostiteljstva» Savršenstvo na dohvat ruke

Svet ugostiteljstva

savrsenstvo-na-dohvat-ruke-hotel-M-3

Savršenstvo na dohvat ruke

Za sve one koji se pitaju gde da nađu savršen smeštaj u Beogradu, rešenje je vrlo kratko I jednostavno – hotel M! Ovaj hotel je spoj kongresnog I turističkog hotela, te čini idealno mesto kako za poslovne ljude I sportiste, tako I za turiste koji žele da uživaju u besprekornom I komfornom smeštaju.

Premier sobe idealnim čini prostrani I savremeni dizajn sobe, upotpunjen kvalitetnim materijalima. U sklopu ovih soba nalazi se krevet veličine 200cm x 210cm, mini bar, radni sto I garniture za sedenje, led televizor, besplatan Internet, telefon, klima, dok se pegla I daska za peglanje donosi na zahtev klijenta. Osim ovih, postoje I manje sobe koje su takođe opremljene svim neophodnim stvarima za savršen odmor I prijatan boravak u hotelu.

savrsenstvo-na-dohvat-ruke-hotel-M-1

Hotel M čini I 7 sala za sastanke I kongrese – Atrium, Forum, Beograd, Horizont, Club, Dijalog I Ideja. Pojedine sale su sa prirodnim osvetljenjem, dok ima I onih sa veštačkim svetlom, a sve su potpuno tehnički opremljene. Kongresne sale su pogodne za organizovanje većih skupova I događaja, kao što je organizacija venčanja, dok su sale za sastanke kapaciteta do 40 osoba I odgovaraju manjim porodičnim ili poslovnim skupovima I proslavama.

savrsenstvo-na-dohvat-ruke-hotel-M-2

Usluge hotela čine recepcija sa radom 24h, dok je sobni servis na raspolaganju 7-24h, portir, bankomat I menjačnica 24h, besplatan sef na recepciji, odlaganje prtljaga, transfer od/do beogradskog aerodrome, 150 mesta za parking, pranje I peglanje veša, hemijsko čišćenje, prodavnica sa suvenirima I ponude turističke agencije Mladost turist, u čijem je vlasničtvu ovaj hotel! Za kontakt I rezervaciju kliknite OVDE

Pogledajte više iz kategorije: Hoteli, Restorani za svadbe i proslave

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh