od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet mode» Sećate li se kiten-štikli?

Svet mode

kiten-stikle-1

Sećate li se kiten-štikli?

Iako su jedno vreme bile demode, ravna obuća i mini štikle su se vratile u modu. Popularno nazvane kitten heel u prošlom veku je promovisala nekadašnja poznata glumica Odri Hepbern ( sigurno ste gledali film „Doručak kod Tifanija“ ), a sada su ih predstavile poznate modne kuće „Prada“ i „Guči“ i već su stekle naklonost kod žena. To i ne čudi, s obzirom da je mnogo lakše provesti ceo dan na manjim potpeticama, a ove štikle su ipak i dovoljno ženstvene.

kiten-stikle-naslovna

 

Ukoliko niste sačuvale ni jedan par ovih cipela iz ranijeg perioda, u prodavnicama obuće već uveliko mogu da se nađu ženske sandale, salonke i sandalete iz nove kolekcije, različitih dezena i boja koje su prihvatljive kako za poslovni stil, dnevne šetnje, tako i za noćne izlaske.

kiten-stikle-2kiten-stikle-3kiten-stikle-4

Takođe, ravna ženska obuća je sve popularnija i među svetski poznatim ličnostima. Osim što je praktična, ravna obuća je dosta udobnija, pa sada možete da zaboravite na bol u nogama nakon dana provedenog u visokim štiklama…Zbogom dvanaestice i petnaestice, dobrodošle trojke i šestice!

kiten-stikle-5

Pogledajte više iz kategorije: Modne kuće, Proizvodnja obuće, Trgovina na malo obućom i predmetimaod kože

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh