od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Dečiji svet» Škole stranih jezika za decu

Dečiji svet

skola-stranih-jezika-za-decu

Škole stranih jezika za decu

Deca najbrže uče strane jezike dok su mala. Zato ih u škole stranih jezika treba uključiti već kada nauče da govore maternji jezik. Škole stranih jezika za decu prilagođavaju nastavni plan i program određenom uzrastu.

skola-stranih-jezika-za-decu-1Tako u sklopu obrazovnog centra Equilibrio, nalazi se poseban jezički centar za decu – Equilibrio kids, koji je namenjen uzrastu od 3-10 godina, ali ima organizovane kurseve i za decu od 5-8.razreda. U sklopu ove škole stranih jezika za decu, vaše dete možete naučiti engleski, nemački ili španski jezik. Postoji osam grupa koje su raspoređene prema starosnom dobu deteta.

Nastava je organizovana tako što deca uče strani jezik kroz pesmu, igru, glumu i recitaciju, pa kurs stranih jezika za decu ne predstavlja problem i obavezu, već zadovoljstvo i zabavu!

Equilibrio kids, škola stranih jezika za decu, nakon završetka godine organizuje javni čas na kojem deca svojim roditeljima imaju priliku da pokažu šta su naučila u prethodnom periodu. Za sve informacije o programu, kursevima i upisu u školu stranih jezika za decu, možete posetiti sajt www.kursevizadecu.com, kao i www.stranijezici.com

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh